Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Orada duran tek parça kaldırım taşı.Kenarındaki 2 metrelik çalılığa yapışmak bile umurunda olamaz! orada gitmenin zevkini bir kere aldıktan sonra,düşüncelerden korkulara tüm kavramlar ikiye ayrılır... Ve Dalga geçersin...Ezmektende gurur duyarsın bir bakıma... Uçuşların,düşmelerin arkasında gülümseme kalır suratında,birleşik tümlenmiş hatıralarla... Yan yan kaldırıma çekirge misali zıplayarak çıkarken yakın çevredeki herkez çitleklerini alıp belirli izleme pozisyonları arama yolundadır.Kimisi kaçamak bakışlar atıp yakalanmıyacağını düşünürken,kimiside "Abi Bu kaç yapıyor?" modundadır... Genellikle değil, Bir çok zaman ve, Bir çok zaman dijital kameralar aciz kalır karanlıkta o süper pozları yakalamak için. genede pes edilmez,inatla ve sabırla kameraya kafa atılır,istenilen poz şansla yakalanır. Bazende ışık oyunları inatla pozlara karışır... Yerinde duramayan bisikletler ise bazen bacak arasından kaçmada ustadırlar. Düşebilirsinde,Şanslıysan! Tekrar kalkar,devam edersin...Hayatın kuralıdır bu... En güzeline,En tehlikelisini ekleyerek,çitayı ağlatacak bir hızda,tavşanı utandıracak bir zıplamada buluşturursun, Bir değil, iki değil, Üçüncüde çekirgenin kralını oynarsın.Sadece o saniye vardır..Yaşadığın... Hayatı bir an durdurup herşeyi,gülümsersin o tabelaya, Ve ardından,geride kalan korkularına... Herşey durur.Gülümseyen kare konuşur sonra... Dağılma vakti geldiğinde son pozu alıp, Düşünceli olarak evin yolunu bulursun... Geride bir tek ölümsüz anlar ve bu kareler kalır... ... 27.10.2004[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingUYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!Satılık Süper Tesisat!Üst Model için satıyorum!Kaçırma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Yok :) Benim bildiğim 3-5 hareket harici pek fazla şey yok.. Ben dağda taşta sürebilirim ancak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 gene isteriz :)[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Guzel diyorum .İcimden gelen sadece guzel kelimesi :)[signature][hline]To be or not to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 arazi bitti şehir içine başladın hehe[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 mumi esasen sen yanına bir kameraman al böyle bir program yap ileride, çok ciddiyim. metin yazarı da sen olursun.. :) bir numaralı izleyicin babam olur hatta, böyle dağ taş gezip bolca atraksiyon yapar hem üstüne hayatını kazanırsın.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Çok yakında Sam...Emin ol,Çok Yakında ;) ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 o gölgelerin içindeki hayalete benzeyen şey ne :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 [spo1=Olurda bir gün aniden 1-2 ay gözükmezsem]Merak etmeye gerek kalmasın,dağlara kavuşmuşum demektir ;) Selam olsun şimdiden tüm dostlara...Hakkı helali tez getire :] [/spo] [Bu mesaj Halfmumi tarafından 28 Ekim 2004 03:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar