Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iki çalışmam

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
suferler uehuehe =o)
Bulutların üstüne ucuyorum =oP[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani
Gizli Ninja2
Mesaj tarihi:
aaaa evet o şirin bebek diab bu arada ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
follow the energizer tav$ani
gizli ninja
Mesaj tarihi:
sadece photoshopla yaptım 2sini de...

zaten çok profesyonel deilim gordugunuz uzere. horas abinin ogrencisiyim ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
gizli ninja
Mesaj tarihi:
photoshopla yaptın onu anladık da,
tırtıklı şeyi nasıl yaptın?
fotoşoptan çakmam ama merak ettim[signature][hline]I fear no enemy!
I fear not death!
For the khala is my strength!
En Taro Adun!
Mesaj tarihi:
photoshop da cesitli filtreler var... onları kullanıyosun[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
gizli ninja
Mesaj tarihi:
ilki enteresan olmuş[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
bebişin etrafını clipping path veya layer mask ile düzeltsen daa şaane olurdu. tepedeki açıklık filan olmamış hiç. haftanın rüküşü seçiyorum. şeker ama yine de :)

birincisi de pek dandikmiş
:P[signature][hline]oooooofff of..
Mesaj tarihi:
hoca dedik bağrımıza bastık

ayıp değil mi dududil?

;)=

ps: horas burda bunu devam ettirmeyelim. ben giriş yaptım ama paticik saha hazır deil buna :p[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
gizli ninja
Mesaj tarihi:
birinciyi acaip sevdim ben. değişik bi havası var..
ikinci de çok iyi fikir o da güzel olmuş :) ama bebeğin kafasına bakınca kes-yapıştır olduğu çok anlaşılıyo. biraz ona dikkat etsen süfer olcak.[signature][hline]Cherish your life while you're still around
Mesaj tarihi:

hayır

orjinali soyledir;

[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
gizli ninja

[Bu mesaj Wendigo tarafından 23 Ekim 2004 14:45 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Wendigo tarafından 23 Ekim 2004 14:46 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Wendigo tarafından 23 Ekim 2004 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
ben de diyorum nasıl yaptı o ejderhayı oyle :) yine de photoshopuna sağlık.[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money...
Mesaj tarihi:
esprisi olsuncuyum ben de[signature][hline]On July 7th of 1943, single Tiger tank commanded by SS-Oberscharfuehrer Franz Staudegger engaged Soviet group of some 50 T-34 tanks around Psyolknee. Staudegger used up his entire ammunition after destroying some 22 Soviet tanks, while the rest retreated.
  • Yeni Oluştur...