narsor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Bı de bunca şey yapıp herşeyin ellerine yüzlerine bulaşması ihtimali var ki görücez diyim artık. Valla yarısını düzgün yapsalar dediklerinin o bile çok şey değiştirir. Neyse çok beklememize gerek yok 1-2 haftaya görürürz artık durum nedir diye Ben büyük ihtimal dayanamaz 1 ay açarım aboneliği durumu görmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Valla benim aylık ödemede son 2 gün ama oyundan keyif alıyorum şu haliyle bile,kuvvetle muhtemel devam edeceğim,yeni exp'da dediklernin yarısını yaparlarsan 1 yıllık üyelik alırım,tabi önce bir bakarım vaziyete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 haha birisi MO'yu tiye alan güzel bi video hazırlamış güldüm ara ara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Son haberler: Son bilgilere göre artık parçalar oturmaya başlamış, release'e iyice yaklaşmışız. Ekibin küçüklüğüne göre tahminim 1 ay içinde awakening çıkar, diğer patchlere göre daha azbuglı olacağını tahmin ediyorum, oldukça iyi test edildiğini söylüyorlar ısrarla. Son açıklamalar: -Oyun low end bilgisayarlarda da 64 bit client ile çok daha hızlı çalışıyormuş -High res texturelarla geliyor awakening, zırhlar vs daha detaylı görünüyor. Resimleri forumda şuradan bakabilirsiniz: http://www.mortalonline.com/forums/threads/focus-group-update-11.75776/#post-1322786 Satıcılar (Traders) -Her şehirde yerel bir trader var, şehir bazlı auction house gibi birşey. Bu adamın sattığı mallardan imparator az bir vergi alıyor. Üstüne ek olarak, o şehri kontrol eden bir guild varsa ek vergi koyabiliyor. -Bu traderın bir özelliği de, kendi satış elemanınızı kaydedebilmeniz (elindeki mal listesi ve kendi elemanınızın nerede olduğunu) -Kendi satış elemanınız imparatora vergi ödemiyor, ama aynı ev sistemindeki gibi evinizin olduğu yeri kontrol eden bir guild varsa onlar yine vergi koyabiliyorlar mal satışına -Vergi sistemindeki vergiden bir miktar kurtulmanızı sağlayan skiller var Kanunsuz Mallar - İmparator şehirlerde hangi malların, büyülerin ve skillerin kanunsuz olduğunu tanımlayabiliyor. - Guardlar sizden şüphelenirlerse üstünüzü aramak üzere sizi durdurabiliyorlar - Durdurulursanız 3 seçenek var: ---- İkna: Intelligence, sophistication ve ilgili skillerin kombinasyonuna göre başarılı olma şansı var. ---- Tehdit: Stength, Karakterinizin iriliği, intelligence ve yine ilgili skillerin kombinasyonuna göre şansınız var, başarısız olursan criminal oluyorsun ve guardlar saldırıyor. ---- Rüşvet -Durdurulduğunuzda ne yapacağınıza karar vermek için 10 saniyeniz var. -Kanunsuz malların dereceleri var. Yine skillerinize göre belli seviyedeki kanunsuz malları guardlardan kaçırmanız mümkün -Kiralık katil olarak çalışmak mümkün, assasin olmak için bu kanunsuz malzemeleri kullanmanız ve yanınızda bulundurmanız gerekecek, şehirlerdeki önemli olayların değişmesinde etkiniz olabilecek -Bazı alchemy malzemeleri ve büyü malzemeleri bazı şehirlerde kanunsuz olarak kabul edilebilecek -İmparatorun guardlarının zırhını giymek kanunsuz Bugünlük bu kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 narsor said: haha birisi MO'yu tiye alan güzel bi video hazırlamış güldüm ara ara :) bu nedir ya tam oyunu indiriyordum vazgeçdim böylemi gerçekden oynanış ve grafikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Imparator nasıl olunuyor narsor bak merak ettim çok güzel değişiklikler var ya exp gelsin başlarım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 olunmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Yok imparator olunmuyor, kendisi yeni açılacak tindrem denen şehirde yaşıyor, oynarken gidip görebileceğinden bile şüpheliyim, sanal bi kavram yani. Adamlar son 2 haftadır update vermede kesintiye gittiler. Ya işlerin sonuna geldiler artık çok fazla detay vermeyelim modundalar, ya da herşey arap saçına döndü kafayı yiyolar :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 biraz yavas kaldılar yanlıs hatırlamıyorsam nisan ayında gelicek denmisti ilk olarak ona yetistirselerdi cok oyuncu donebilirdi simdi ise gw2 cıkısı acıklandı tahminimce ortadaki cogu oyuncu o yone kayacaktır ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Evet bayağı geç kaldılar, süpriz değil gerçi, geçmişte gecikmeler çok yaşandı, şimdi de öyle, değişen birşey yok, o yüzden bekle gör yöntemini uyguluyorum şahsen. Bu arada evet GW2 vs çıkınca işleri çok daha zor, tek avantajları tarz olarak farklı oyun, themepark'lardan bıkanlar için DFO harici oyun pek yok kitleyi mutlu edecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 ya istediği kadar indie olsun vs olsun da hiç bi deadlineı tutturamadı adamlar şu zamana kadar , hiç güven vermio artık adamlar neyse bi gün çıkar expansion vs bakarız neden olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Evet zamanlama ve expansion içinde şunlar olacak vs vs sözlerine kanmamak lazım, çıksın bakarız, eğlenceliyse oynarız değilse oynamayız, becerebilirlerse oynamaya değer oyun olur, kıvıramazlarsa yelken açarız başka oyunlara napalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Önümüzdeki hafta ortası gibi awakening çıkıyormuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 gw2 satıslarını baltalamak icin cıkarıyorlar kesin :P adam kılık bir vakitte cıkarsalardı da oynasaydık mereti gw2 beklerken ben denemeyi dusunmem, dusunecek sayısının da cok olacagını zannetmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 haha gw2 satislarini zor baltalarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 yapmışlar mı bari de çıkariolar ya hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 vallane biliyim, ilk hafta çok bug çıkar diye kendileri diyo zaten, bekleyip görmek lazım. NPC guardlar ne kadar işe yarayacak, millet köyleri nasıl basacak merak ediyorum doğrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 çıktı 3 4 gün önce baya bug var diyola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Evet takip ediyorum. Şu an benim zevkime göre çok buglı, ama 2 günde bir patch çıkarıp hızlı bi şekilde düzeltiyolar. Buglar bitip biraz dengeleme yaptılar mı oynanır bana göre. Şu an banditler filan knockback manyağı yapıyolarmış milleti Olay biraz da belli skilleri maxlayıp kalanlarını 0 bırakmasından, knockback resistance 0 bi sürü kişide. Şimdi duruma göre mace/hammer filan kullanman gerekiyor moblara göre, milletin işine gelmiyor tabi, eskisi gibi sword'u 100leyip herşeyi kesiyim istiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 izledim bi kaç video da inanılmaz buglı oyun ya böle npcler gökyüzünden düşüo, çıkardığı sesler garip animasyonlar kazma vs zor ya toparlaması temel sakat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 şu anda oyunda sorun yok gibi birşey, ve hızla daha iyiye gidiyor, oyundayım, oyuna katılan varsa haber versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 yok yok halen bi sürü bug var ortalıkta, oyun tam olmaya uzak. Bu arada deneme süresi vermişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 salla abi ben bile bıraktım takip etmeyi olmıcak oyun ki blok b den beri henrickin bütün forum mesajlarını okumuşumdur sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 predictionı becerememişler, halen moblar içine giriyor, PvP desen uzaktan mounted archerlar direk alıyor aşağı yaklaşamadan filan, bütün pvpciler mounted archer >:( Ha bu arada halen oynuyorum, en sıkmayan oyun benim açımdan ama diyorum ya 10 yıldır uzun süredir hep benzer MMOları oynayınca baydı beni, sorun orda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mancocu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 1 yıldan fazladır oynuyorum ve oyun inanılmaz member kaybetti...resmen boşaldı...şuan aktif 700 kişi civarı kaldı...ama yinede seviyorum bu oyunu... IRONCLAW (Medulli) (heavy warrior) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar