Enyalios Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Giftler bana ait değil arkadaşımın ricasına açıyorum. 25 lira olarak düşünmüş ilgilenirseniz pm atın pm den steam id sini veririm direk görüşürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 sesepe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 5 dolar civarına bulunuyor artık. 25 tl biraz fazla. gene de bulabilir belki piyasayı bilmeyen birini filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 ben $7-$10 arasında isteyene düşünmeden veriyorum açıkçası. $5 için wishlistimde çok bişey yok, şu anki indirimleri düşünürsek $8 falan gayet güzel oluyor. 25 tl $14 gibi bişey yapıyor sanırım, nerdeyse iki kat. gerçekten şansa ihtiyaç var bunun için. dün de birisi -sesepe- topic açtı 25den satıyorum 20 tane var diye, balonlu olduğu için mi bilemiyorum yörünge dışıyla tanıştı eleman. sırf fiyatları bilmiyor diye milleti yolmanın anlamı yok, geçenlerde başkasının da bi topic'i vardı, yamulmuyorsam S-H olabilir, o da 30 istiyordu. ondakiler bitince ben de 30dan devam ederiz dedim de bana bile çok geldi açıkçası. neyse. kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar