BonePART Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 ben vatandan garanti konusunda memnunum aslında ürünü bire bire değiştirme lüksleri var bni çok üründe biz uraşırız sona moduna döndürüyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Deathblade said: INTEL Core i5-3570K Inventus : 545,99 TL Hepsiburada : 604,55 TL Hızlıal : 552.26 TL Vatan : 485 TL Amazon : 405 TL http://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-intel-core-i5-3570k-ivy-bridge-dort-cekirdek-fiyati,769886.html Şurada da güvenerek alışveriş yapabilceğim tek sanalmarketim var. Sanalmarketim : 488 TL Her türlü iyi fiyat. dipnot: CEO olarak alın beni, reklam da sınır tanımıyorum Mr.Vatan KardeşlerElectroworld'e baksana bi de. En uygun orda oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Your argument is invalid. 499 TL KDV DAHİL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Chewy said: %25'i gayet ekliyorlar normal fiyat ustune sonra %25 indirim cik cik. indirimle piyasanın altına iniyor çoğu zaman ama indirimsiz dediğin gibi feci abartı fiyatları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Chewy said: %25'i gayet ekliyorlar normal fiyat ustune sonra %25 indirim cik cik. hayır normalde %5-10 falan pahalı piyasadan muhtemelen ama %25 düşünce, piyasada kimse yarışamıyor adamlarla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 aynen öyle. artık çok sık indirim yapıyorlar. 25% ile piyasa dengi veya altı oluyor. 30% yakalarsan işte o çok iyi. bu arada kredi kartı onayı için telefonla teyit de oluyormuş, ileride aynı sorunu yaşayan olursa bilgisi olsun. kart sahibi ile birebir konuşmaları lazım. standart bilgiler soruyorlar. şunu da not düşeyim ben bu onay işlemini yapana kadar istanbul'da stok tükendi şimdi ürün izmir'den gelecek. ürünün boğazdan geçmesi mi yoksa anadoludan anadolu yakasına mı gelmesi daha iyi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 boğazdan geçiş olmayınca daha çabuk geliyor bana. (ama istanbulda değilim,anadolu yakasından avrupaya doğru ürün kargolanıp gelirse 1 gün daha geç geliyor.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 gıttım aldım magzada ındırım varmıs. 30dk falan surdu butun ıslemler. musterı hızmetlerı yok dıyotr, magzayı arıyorusnuz var dıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Lauranas said: gıttım aldım magzada ındırım varmıs. 30dk falan surdu butun ıslemler. musterı hızmetlerı yok dıyotr, magzayı arıyorusnuz var dıyor. muhtemelen şu dediğimi engellemek için böyle yapıyorlar... çünkü olacak iş değildi eskiden indirim günleri mağazalar sabonis said: Lauranas said: oem ler ıcın gene gelmıs %25. sadece web ıcın o sacmalıgı var. gıdıp alaıp cıkamıyoruz. bırde kargo kıtlıolar. ındırım yokken kargo beles, ındırım zamanı kargo alıyorlar.ındırım yapıosun madem magaza ıcın neden gecerlı olmaz anlamadım gıttı. ılla kargo beklıcez, bıde montaj ıcın ugrasıosun. Hiç gitmedin galiba indirim günü vatana... Ben 1 kere girdim kasada 100 kişiden fazla sıra vardı. Geri döndüm aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar