Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tecavüze uğrayan doğursun gerekirse devlet bakar

reyou

Öne çıkan mesajlar

"Gerekirse devlet bakar"

Akdağ, “Bazen 'Annenin başına kötü bir şey gelmişse ne olacak?' vesaire gibi şeyler söyleniyor. Gerekirse öyle bir bebeğe devlet bakar. Böyle bir yasa çıkarılıp da kürtajla ilgili daha ciddi kısıtlamalar getireceksek mutlaka onun yan tedbirlerini de almak durumda olacağız” diye konuştu.

orjinali böle ya muhabbetin

adam tecavüze uğrayan doğrusun gerekirse devlet bakar dememiş

o kadar hardcore bi laf söleyemez bakan.
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

"TBMM insan hakları komisyonu BAŞKANI" said:

Tecavüze uğrayan da kürtaj yaptırmamalı

Bosna'da kadınlar tecavüze uğradı ama doğurdular. Anne karnında hepsi öldürülseydi o tecavüzcülerin yaptığından çok daha büyük bir dram, suç ortaya çıkacaktı.

I am şakirt and I know it çekmiş herif.
Sosyal ağlarda paylaş

ee abi ekonomi her ne kadar super diye pohpohlansada sicmaya gidiyor ve ulkenin iki seye ihtiyaci var biri vergi kolelerine digeride askere...

mantik bu o yuzden 3 cocuk isteniyor o yuzden boyle kurtaj olmasin deniyor. Hala bu ulkenin dogusunun vermedi vergilerin yukunu tasiyorum ben. Bu ulke bana onlara yaptiginin yarisini yapmadi. Resmen ailenin uslu ama sevilmeyen cocuguyuz.

ulkeyi hizaya getiriyorlar adamlar icki ve sigara hani serbesti aksirip tiksirincaya kadar icebilecektik? sigara zamlari otomatige baglaniyormus bide peh peh peh...

kacmak sart olacak ulkemden... peh
Sosyal ağlarda paylaş

ha bide isin su boyutu var

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI HÜSEYİN ÇELİK- Daha önceki seçimlerde hanımefendiler, yani kadınlar AK Partiye oy verme oranı itibariyle hep 5-6 puan öndeydiler.

http://www.akparti.org.tr/site/haberler/hueseyin-celikin-tvnette-yapt-acklamann-tam-metni/9354

yaklasik genel nufusun %25 olan bir kesim AKP'ye oy veriyor... Onlar son siddet olaylarindan 3 cocuktan ve kurtajdan memlundur. Bosa konusuyoruz gibi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...