ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 "TBMM insan hakları komisyonu BAŞKANI" said: Tecavüze uğrayan da kürtaj yaptırmamalı Bosna'da kadınlar tecavüze uğradı ama doğurdular. Anne karnında hepsi öldürülseydi o tecavüzcülerin yaptığından çok daha büyük bir dram, suç ortaya çıkacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 sıçtıkça sıçıyorlar ne olacak işin sonu acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 terbiyesizlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 küfür etmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Çok sakat var, çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 ulan normal bir memleket olsak şu laflar üzerine bu herifler biterdi, lakin şimdi nasıl oy olarak geri dönecek acaba merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Pek yakinda ' madem tecavuze ugramak istemiyorsunuz kapanin arkadasim , cikmayin aksam vakti sokaga falan' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Dün benzer bir konuyu arkadaşım ile tartışmıştım. Arkadaşımdan şöyle bir cevap geldi tecavüze uğramasın. Neymiş kendini koruma yöntemleri varmış. Dedim sana hll olsun bundan sonra görüşmeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 sdfsdf buraya geleceği belliydi. sen tecavüzü meşrulaştırırsan bir nevi senin hakkında da böyle konuşurlar. o imkanı sen verdin adamlara. http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=s%C3%BCmeyye+erdo%C4%9Fan%27a+tecav%C3%BCz+etmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 "Gerekirse devlet bakar" Akdağ, “Bazen 'Annenin başına kötü bir şey gelmişse ne olacak?' vesaire gibi şeyler söyleniyor. Gerekirse öyle bir bebeğe devlet bakar. Böyle bir yasa çıkarılıp da kürtajla ilgili daha ciddi kısıtlamalar getireceksek mutlaka onun yan tedbirlerini de almak durumda olacağız” diye konuştu. orjinali böle ya muhabbetin adam tecavüze uğrayan doğrusun gerekirse devlet bakar dememiş o kadar hardcore bi laf söleyemez bakan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 bence direk öyle demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 abi öyle demiş işte. kürtajı yasaklamaya niyetlendi adam. sordular tecavüz ne olacak, o da gerekirse ona da devlet bakar dedi. tecavüzden sonra kürtaja izin verilmeyeceğini ima etti yani. açık bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 sonra sokaklar devlet yurtlarında binbir dramla büyümüş apaçiler kaynayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 simdi secim yapılsa %50 min alacaklar ulkenın yarısı bunları destekliyor işte. İstiyorlar işe bu yasaları olayları Bu arada kızına olsa faln demişssiniz kıbrısta yasaklamazlar kendi yakınlarını oraya yollarlar problemofficer.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 başlığa itafen sanane ve oha diyorum SANANOHA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 ahmedinejad said: "TBMM insan hakları komisyonu BAŞKANI" said: Tecavüze uğrayan da kürtaj yaptırmamalı Bosna'da kadınlar tecavüze uğradı ama doğurdular. Anne karnında hepsi öldürülseydi o tecavüzcülerin yaptığından çok daha büyük bir dram, suç ortaya çıkacaktı. I am şakirt and I know it çekmiş herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Irak sınırına Night's Watch kurarlar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 ee abi ekonomi her ne kadar super diye pohpohlansada sicmaya gidiyor ve ulkenin iki seye ihtiyaci var biri vergi kolelerine digeride askere... mantik bu o yuzden 3 cocuk isteniyor o yuzden boyle kurtaj olmasin deniyor. Hala bu ulkenin dogusunun vermedi vergilerin yukunu tasiyorum ben. Bu ulke bana onlara yaptiginin yarisini yapmadi. Resmen ailenin uslu ama sevilmeyen cocuguyuz. ulkeyi hizaya getiriyorlar adamlar icki ve sigara hani serbesti aksirip tiksirincaya kadar icebilecektik? sigara zamlari otomatige baglaniyormus bide peh peh peh... kacmak sart olacak ulkemden... peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 kadin olmak ne zor su ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 ha bide isin su boyutu var AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI HÜSEYİN ÇELİK- Daha önceki seçimlerde hanımefendiler, yani kadınlar AK Partiye oy verme oranı itibariyle hep 5-6 puan öndeydiler. http://www.akparti.org.tr/site/haberler/hueseyin-celikin-tvnette-yapt-acklamann-tam-metni/9354 yaklasik genel nufusun %25 olan bir kesim AKP'ye oy veriyor... Onlar son siddet olaylarindan 3 cocuktan ve kurtajdan memlundur. Bosa konusuyoruz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Make love, not babies. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 demokrasi sakat işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 hep derim rönesans şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 kura cekelim kazanan 10 sene ülkeyi yönetsin bence cok daha mantıklı sonuclar cıkar. milli piyango gibi ohhh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 forumdaki akp fan boyları ne düşünüyorum merak ediyorum tüm konuyu okuyamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar