odchu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Israil firması Walla 1 gb lık email hostingine başlıyacaktı.. başladı mı emin değilim ama aramızda ibranice bilen varsa denesin.. ya da ibranice sözlüğü olan ? :) http://friends.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=reg&ReturnURL=http://mail.walla.co.il sağdan sola mı yazmak lazım acaba :P :))[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 google mail olayi vardi bi ara yanilmiyosam. ya ben anlam veremiyorum, napıcak insan 1gb mail alanını?[signature][hline]unity100, 09 Mayıs 2004 21:55 tarihinde birilerine demiş ki: tamam ben seni tehlikeli goruyorum seni ortadan kaldirtmaya karar verdim. 3-4 tane cember sakalli ninja yollayip kestirticem bi arka sokakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 googleda başlıcaktı ama başladımı bilmiyorum birnevi online harddisk olarak kullanıcak herhalşde alanlar yada büyük şirketler için yararlı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 google başlamış hatta üye alımını durdurmuş (test için sanırım) diye biliyodum ben.[signature][hline]unity100, 09 Mayıs 2004 21:55 tarihinde birilerine demiş ki: tamam ben seni tehlikeli goruyorum seni ortadan kaldirtmaya karar verdim. 3-4 tane cember sakalli ninja yollayip kestirticem bi arka sokakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 evet google bate test safasında, almadılar bizi teste alacakları olsun :)) bu arada walla daha başlamamış ama yakındır sanırım aklınızda bulunsun 1gb yere ihtiyacınız varsa... [email protected] seklinde email veriyor...[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 ben bi tane mail alayim bari: [email protected][signature][hline]- never too old to learn! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 =)[signature][hline]- never too old to learn! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 said: Dmx, 16 Mayıs 2004 08:59 tarihinde demiş ki: ben bi tane mail alayim bari: [email protected] :=) güzel oldu...[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 googleda sağlam bir giriş yapıcak ama gmail.google.com/gmail/help/about.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 ahaHaa.. google email hosting ini 1 TB a çıkartıyormuş haberleri dolaşıyor...[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Bi de açılsa..[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Lineage 2 | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 www.spymac.com[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see myself, I'm my own enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 burayı denemiştim de account açılmamıştı.. dur bi daha bakalım...[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 oh negzel.. mailden mp3 atabilcez demek :P[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 1gb olunca post limit mail bombardımanının mı önüne geçiyor nedir? :) adamlar patlaya patlaya bunda bile bomba önlemi almışlar.. :-p[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Off... Sam,birde aslında Spam olayıda var... Bir spam gelecek,100k lık değil 1 er MBlık... Hotmailde bile,her 100k üzeri dosya gönderen bir kombo küfür alıyor zaten benden.Şimdi bide tutup 10ar mb yiycez spamları -FREE FREE FREE! -She Showed me how it works! -Firmamız,Biz spam yapmayız,bu Reklamımız... -Get a big Sized one! -SEXXxXXxxxX 4 u! eheh zaten hepsine küfür kaymak acaip fantazi oldu artık.. Giden bandwithlerinede acımaz bunnar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Warez icin cok iyi olucak bu bir sure.. aynen freedrive i exploit ettikleri gibi.. daha sonra yine onlem filan alip engellerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 ahan da açıldı. www.walla.com[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Woofer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 ohooooo günaydın beyler bütün bomba mailleri register ladım :D aralarında [email protected] ve [email protected] da var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 said: sanerixx, 15 Mayıs 2004 12:25 tarihinde demiş ki: google mail olayi vardi bi ara yanilmiyosam. ya ben anlam veremiyorum, napıcak insan 1gb mail alanını? elbet bişey bululnur :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: Woofer, 13 Temmuz 2004 13:47 tarihinde demiş ki: ohooooo günaydın beyler bütün bomba mailleri register ladım :D aralarında [email protected] ve [email protected] da var :D napacan, satacan mı ? :)) adam soruyu email adresini, diyosun [email protected] adam anlamaz kii :P balk şu güzel olur [email protected] ingilizce karakter sorunu da yok.. :P[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 kullanan var mı menun mu? ben registerlamıstım simdi baktım hic spam gelmemis. hotmaila baksam herhalde 6milyontane gelmis olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtksn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 wallnın da,spymac in de pop3 veya imap desteği yok,yani outlook gibi programlarla kullanılamaz.1 gb verip pop3 desteği olan yok mu?[signature][hline][|||||||||| ___Dialer__LOADING..._________] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 walla açıldı hatta benb [email protected] u aldım. gerçi sailor, saylor usernameleri alınmış bile ne çok talper varsa :) ben memnun kaldım ama şimdi şöyle bir sorunum var. toplam 4-5 tane mailim oldu, hepsini walla da birleitşrimek istiyorum. diğerlerini nasıl yönlendirrim acaba bilen var mı? (diğerleri pop3)[signature][hline]Mancınık: Web | Download Mail:[email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: Sailor, 26 Ağustos 2004 00:44 tarihinde demiş ki: walla açıldı hatta benb [email protected] u aldım. gerçi sailor, saylor usernameleri alınmış bile ne çok talper varsa :) ben memnun kaldım ama şimdi şöyle bir sorunum var. toplam 4-5 tane mailim oldu, hepsini walla da birleitşrimek istiyorum. diğerlerini nasıl yönlendirrim acaba bilen var mı? (diğerleri pop3) Eğer varsa bu özellik, walla'dan diğer pop adreslerdeki mailleri toplatabilirsin.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar