odchu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Israil firması Walla 1 gb lık email hostingine başlıyacaktı.. başladı mı emin değilim ama aramızda ibranice bilen varsa denesin.. ya da ibranice sözlüğü olan ? :) http://friends.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=reg&ReturnURL=http://mail.walla.co.il sağdan sola mı yazmak lazım acaba :P :))[signature][hline]sadece ölüm ...
arc Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 google mail olayi vardi bi ara yanilmiyosam. ya ben anlam veremiyorum, napıcak insan 1gb mail alanını?[signature][hline]unity100, 09 Mayıs 2004 21:55 tarihinde birilerine demiş ki: tamam ben seni tehlikeli goruyorum seni ortadan kaldirtmaya karar verdim. 3-4 tane cember sakalli ninja yollayip kestirticem bi arka sokakta.
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 googleda başlıcaktı ama başladımı bilmiyorum birnevi online harddisk olarak kullanıcak herhalşde alanlar yada büyük şirketler için yararlı olur
arc Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 google başlamış hatta üye alımını durdurmuş (test için sanırım) diye biliyodum ben.[signature][hline]unity100, 09 Mayıs 2004 21:55 tarihinde birilerine demiş ki: tamam ben seni tehlikeli goruyorum seni ortadan kaldirtmaya karar verdim. 3-4 tane cember sakalli ninja yollayip kestirticem bi arka sokakta.
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 evet google bate test safasında, almadılar bizi teste alacakları olsun :)) bu arada walla daha başlamamış ama yakındır sanırım aklınızda bulunsun 1gb yere ihtiyacınız varsa... [email protected] seklinde email veriyor...[signature][hline]sadece ölüm ...
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 ben bi tane mail alayim bari: [email protected][signature][hline]- never too old to learn! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 =)[signature][hline]- never too old to learn! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 said: Dmx, 16 Mayıs 2004 08:59 tarihinde demiş ki: ben bi tane mail alayim bari: [email protected] :=) güzel oldu...[signature][hline]sadece ölüm ...
inf Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 googleda sağlam bir giriş yapıcak ama gmail.google.com/gmail/help/about.html
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 ahaHaa.. google email hosting ini 1 TB a çıkartıyormuş haberleri dolaşıyor...[signature][hline]sadece ölüm ...
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Bi de açılsa..[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Lineage 2 | K.O.C.
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 www.spymac.com[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see myself, I'm my own enemy
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 burayı denemiştim de account açılmamıştı.. dur bi daha bakalım...[signature][hline]sadece ölüm ...
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 oh negzel.. mailden mp3 atabilcez demek :P[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004]
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 1gb olunca post limit mail bombardımanının mı önüne geçiyor nedir? :) adamlar patlaya patlaya bunda bile bomba önlemi almışlar.. :-p[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Off... Sam,birde aslında Spam olayıda var... Bir spam gelecek,100k lık değil 1 er MBlık... Hotmailde bile,her 100k üzeri dosya gönderen bir kombo küfür alıyor zaten benden.Şimdi bide tutup 10ar mb yiycez spamları -FREE FREE FREE! -She Showed me how it works! -Firmamız,Biz spam yapmayız,bu Reklamımız... -Get a big Sized one! -SEXXxXXxxxX 4 u! eheh zaten hepsine küfür kaymak acaip fantazi oldu artık.. Giden bandwithlerinede acımaz bunnar..
Ytse Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Warez icin cok iyi olucak bu bir sure.. aynen freedrive i exploit ettikleri gibi.. daha sonra yine onlem filan alip engellerler
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 ahan da açıldı. www.walla.com[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ...
Woofer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 ohooooo günaydın beyler bütün bomba mailleri register ladım :D aralarında [email protected] ve [email protected] da var :D
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 said: sanerixx, 15 Mayıs 2004 12:25 tarihinde demiş ki: google mail olayi vardi bi ara yanilmiyosam. ya ben anlam veremiyorum, napıcak insan 1gb mail alanını? elbet bişey bululnur :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: Woofer, 13 Temmuz 2004 13:47 tarihinde demiş ki: ohooooo günaydın beyler bütün bomba mailleri register ladım :D aralarında [email protected] ve [email protected] da var :D napacan, satacan mı ? :)) adam soruyu email adresini, diyosun [email protected] adam anlamaz kii :P balk şu güzel olur [email protected] ingilizce karakter sorunu da yok.. :P[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ...
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 kullanan var mı menun mu? ben registerlamıstım simdi baktım hic spam gelmemis. hotmaila baksam herhalde 6milyontane gelmis olurdu.
mrtksn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 wallnın da,spymac in de pop3 veya imap desteği yok,yani outlook gibi programlarla kullanılamaz.1 gb verip pop3 desteği olan yok mu?[signature][hline][|||||||||| ___Dialer__LOADING..._________]
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 walla açıldı hatta benb [email protected] u aldım. gerçi sailor, saylor usernameleri alınmış bile ne çok talper varsa :) ben memnun kaldım ama şimdi şöyle bir sorunum var. toplam 4-5 tane mailim oldu, hepsini walla da birleitşrimek istiyorum. diğerlerini nasıl yönlendirrim acaba bilen var mı? (diğerleri pop3)[signature][hline]Mancınık: Web | Download Mail:[email protected] , ICQ:6254196
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: Sailor, 26 Ağustos 2004 00:44 tarihinde demiş ki: walla açıldı hatta benb [email protected] u aldım. gerçi sailor, saylor usernameleri alınmış bile ne çok talper varsa :) ben memnun kaldım ama şimdi şöyle bir sorunum var. toplam 4-5 tane mailim oldu, hepsini walla da birleitşrimek istiyorum. diğerlerini nasıl yönlendirrim acaba bilen var mı? (diğerleri pop3) Eğer varsa bu özellik, walla'dan diğer pop adreslerdeki mailleri toplatabilirsin.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
Öne çıkan mesajlar