Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WAG200G i repeater olarak kullanmak?

Cermy

Öne çıkan mesajlar

merhabalar öncelikle, uzun zamandir yazmiyordum :)

yıllardır modem olarak linksys-WAG200G kullanıyorum, bugün itibariyle Linksys X3000'e terfi ettim. fakat beklentilerimi karşılamadı. şöyle ki evin heryeridne çekmiyor, (bi önceki de çekmiyordu, asıl terfi sebebimde buydu, yoksa çok memnundum.) ve baktığım hiç bir yerde, daha iyisini de göremedim.

şimdi diyorum ki, almışken x3000 ana modem olsa, WAG200G ı da wireless repeater yapabiliyor muyuz? hani router özelliği var, ama sanırım sadece ethernetle bağladığımızda oluyor bu?

bu konuda bilgi sahibi biri beni aydınlatabilirse çok sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

X3000 i aynı gün geri iade ettim. Sonra bi yerlerden airties ap400 buldum, büyük antenlisinden.
derdime deva olur diye düşünürken, o nasıl bir salak alet ya. repeater için wpa kabul etmiyorum dedi, ana modemin bütün ayarlarını değiştirdim falan, yine olmadı.

şimdi gidip vatandan linksys re1000 wireless range extender alıcam, umarım o çalışır.

çalışmaması durumunda, bana ya kapsama alanı geniş olan tek parça bi modem önerin, ya da aklı başında bir repeater (ama bu durumda ana modemle aynı marka olması gerektiğine inanıyorum artık *linksys*).

pls.
:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...