Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LoL, Botlar?

Soimyr

Öne çıkan mesajlar

• 5 hafta sonra ...
Soimyr said:

Az önce Ah den item cekmeye calıstımda, bid dememle aninda sonraki bide gidip durdu bir kaç itemde. acaba simdiden ah için bot mu yazdılar sorusu aklıma geldi?

bunun sebebi bot değilmiş ya
(rakamları duzleyerek verecegim)
şimdi ahde bidlerken minumum artırma oranı var
100k iken bid misal 105 oluyor minimum 102 olmuyor .
ama 100k lık bir ringe birisi 500k bid yapmıs olabilir.
keza bende bugun 500lerde dolanan bi iteme 1 milyon bid caktım değeri baya yuksek ztn beni de geciceklerdir(her neyse konu o deil )
şimdi ben bidleyince 1 milyonu oradaki değer yine 500de kaldı
cunku blizzin otomatik artırma yapmadıgı bidlemelerde yani yuksek bidlerde bid miktarı oraya geçmiyor.
bunu bilmiodum ben . daha sonra gidip aynı iteme duz bidledim. yani 500 luk iteme tıklayınca blizzin belirledği 509 bin yani. bu sefer 509 u bidleyince benim bidimin az oldugunu soyledi ve direk bi sonraki otomatik bid kısmına gecti. 1 milyona kadar bu şekilde bidledim. 1 milyonda bidleyince ise 1050 filan oldu ve benim bidde durdu ayrıca ahdede benim bidim gozuktu.

yani kısacası eger sizin bidinizden sonra hemen yetersiz bid bu diyorsa birisi yuksek miktarda bidlemiştir. o bidi gecene kadar da sizin bidiniz yetersiz diyecektir. ortada bot mot yok yani :)

bilmeyenler olabilir diye paylasıyorum gl^^
Sosyal ağlarda paylaş

Hannibal44 said:

bu çok bilinen bir şey . başkasının yaptığı bidi görme diye yapıyorlar onu . Mesela 100k lık iteme biri 500k bid yaptıysa sen onu 130k bid görürsün. Yani 150k bid koyarsan otomatik bidi yükseltir sistem botla falan ilgisi yok .

Hayır başkasının bidini görme diye değil bildiğin yapamamışlar, Ah normal şartlarda bu şekilde işlemez, güncel ve en yüksek bid ne ise ben ona göre bidlerim böylece saçma sapan rakamlarla bidleyip durmam bu bir eksiklik.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...