Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Az önce Ah den item cekmeye calıstımda, bid dememle aninda sonraki bide gidip durdu bir kaç itemde. acaba simdiden ah için bot mu yazdılar sorusu aklıma geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Binlerce insan var devamlı ah'ı tarayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Yok 3-5 sn oalyı değildi. ANında bid artıyordu.Hani tek iyi çok iyi deali olan bir levle 60 olsa neysede. 15 levellik mavi ring icin aynı anda 20 kisinin bid verdigini zannetmiyrum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 buy out rulez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Bide şöyle bir durum var. Örneğin auctionın bitmesine daha 1 günden fazla var. Niye başkası da sürekli kapışsın. Son saatlerde kızışır böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Bütün EU aynı AH'yi görüyor. Son 5 dakikasında olan, 100k altı adamakallı her itemde aynısı oluyor ki. http://i.qkme.me/354jlg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 iyice ebay e döndü taktikler falan hep aynı ahahaha ah de kastığım kadar ebay de kasmamışımdır. hep gümrük yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 evet botlar varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Abi son dakika değil onu anlatamadım, random, daha 1 day 6 houru olan ring. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 EHEHEHEHEHE NE BOTU EIUHEUEHUA esprileri gırla gidecekti ama çok verimli bir alan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 http://www.estanbul.com/images/imported/2011/03/2af9x1h-1.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 bugun cok saglam caktim o ah tarayanlarin birine klasik casio saatim sagolsun son 5 saniye kastirdi biraz ama kaptim off handimi ucuza :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viper_ Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Soimyr said: Az önce Ah den item cekmeye calıstımda, bid dememle aninda sonraki bide gidip durdu bir kaç itemde. acaba simdiden ah için bot mu yazdılar sorusu aklıma geldi? bunun sebebi bot değilmiş ya (rakamları duzleyerek verecegim) şimdi ahde bidlerken minumum artırma oranı var 100k iken bid misal 105 oluyor minimum 102 olmuyor . ama 100k lık bir ringe birisi 500k bid yapmıs olabilir. keza bende bugun 500lerde dolanan bi iteme 1 milyon bid caktım değeri baya yuksek ztn beni de geciceklerdir(her neyse konu o deil ) şimdi ben bidleyince 1 milyonu oradaki değer yine 500de kaldı cunku blizzin otomatik artırma yapmadıgı bidlemelerde yani yuksek bidlerde bid miktarı oraya geçmiyor. bunu bilmiodum ben . daha sonra gidip aynı iteme duz bidledim. yani 500 luk iteme tıklayınca blizzin belirledği 509 bin yani. bu sefer 509 u bidleyince benim bidimin az oldugunu soyledi ve direk bi sonraki otomatik bid kısmına gecti. 1 milyona kadar bu şekilde bidledim. 1 milyonda bidleyince ise 1050 filan oldu ve benim bidde durdu ayrıca ahdede benim bidim gozuktu. yani kısacası eger sizin bidinizden sonra hemen yetersiz bid bu diyorsa birisi yuksek miktarda bidlemiştir. o bidi gecene kadar da sizin bidiniz yetersiz diyecektir. ortada bot mot yok yani :) bilmeyenler olabilir diye paylasıyorum gl^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Viper_ in anlattığı gibi olay kaç yüzbin kişinin taradığı ah abi ucuz itemlere bid yağıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 bidding konusunda dedigin de haklısın auto-bidding sistemi var ama bariz sekilde oyunda botlar var, bi google / youtube araması ile görebilirsin, yardırıyor bu botlar cayır cayır. zaten breakable item nerf'de botlardan dolayı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 sro daki gibi botların kestiği trap yemler var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 bu çok bilinen bir şey . başkasının yaptığı bidi görme diye yapıyorlar onu . Mesela 100k lık iteme biri 500k bid yaptıysa sen onu 130k bid görürsün. Yani 150k bid koyarsan otomatik bidi yükseltir sistem botla falan ilgisi yok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 ah botu da çıkmış sanırım ama yukarda denilen olay omg bot denilen şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Hannibal44 said: bu çok bilinen bir şey . başkasının yaptığı bidi görme diye yapıyorlar onu . Mesela 100k lık iteme biri 500k bid yaptıysa sen onu 130k bid görürsün. Yani 150k bid koyarsan otomatik bidi yükseltir sistem botla falan ilgisi yok . Hayır başkasının bidini görme diye değil bildiğin yapamamışlar, Ah normal şartlarda bu şekilde işlemez, güncel ve en yüksek bid ne ise ben ona göre bidlerim böylece saçma sapan rakamlarla bidleyip durmam bu bir eksiklik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 gitti gidiyor gibi sitelerde de var aynı sistem. arttırma 100 liralarda diyelim ve sen 500 lira teklif verdin, otomatik senin yerine arttırır 500e kadar. Gayet te güzel bence. Alacağın item ın ederi bellidir zaten. ona göre bidlersin olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 super bir sistem bu cunku sabaha kadar basinda durmani gerektirmiyor mallar gibi. dusuncen neyse koyarsin bastan sonra ceker gidersin. hem daha ucuza almis olabilirsin hemde bastan bilirsin max ne harcayacagini. yoksa sabahlara kadar bekle basinda... buna bile laf eden olmus bravo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Su anki ah sistemi en duzgunu bencede neden dersenız asıl o anki gercek bidi gosterse bu bot dedıgınız programların kullanımı dahada cok artar. son sanıyede bid atmaya calısma olayından dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 bid ve ucuz yeni itemlar icin botlar var. hatta daha dun banwave geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar