Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En iyi Bira Hangisi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hoja genelde fark yapmaz ama en salamı tabikide kr@l......[signature][hline]TaN|2ıNıN BıLe Bı|2 ceHeNNemI wa|2dıR bu o'NuN ıNsaNLa|2a oLaN sevgIsıdı|2...
Mesaj tarihi:
efes dark favorim

onu içtikten sonra cila niyetine de miller güzel gidio

sadece keyif ise carlsberg ama[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
valla en çok kutluyoruz arkadaşı
abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum
[b]KoC Icq
Mesaj tarihi:
açıkçası var, sadece sarhoş olmak kafayı bulmak için içmiyorum sonuçta ben birayı, o yüzden de fark ediyor benim için[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
[b]KoC Icq
Mesaj tarihi:
sarhoş olmak için bira içilirmi ya.
bira zevk işidir. maç izlerken alırsın biranı serilirsin koltuga oh miss. o yüzden efes extra falan iğrenç bi bira. bira keyif içkisidir.
sarhoş olmak için votka falan içeceksin. tamamen ayrı.[signature][hline]i love this game!
tractor pulling
Mesaj tarihi:
tuborg kırmızı / sarhoş olmak için bi 6 tane için yetiyo(edit: Varsa yeniyıl şişesi alın kasa ile gelmediği için kırılıyor yolda ve çoğu bakkal getiriyor ama 70cl lik tuborg kırmızı da ayrı bir tat)
venüs / arkadaş ortamı için iç iç bitmiyo öksüz doyuran maşallah.

[Bu mesaj LethE tarafından 27 Ekim 2004 13:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yalnız her ne kadar ortamlarda "miller karı içeceğidir" "miller süt gibi kalıyor" geyikleri dönse de patinin hatırı sayılır bir çoğunluğunun miller dan vazgeçmediğini de görüyoruz...

güzel bira mazallah[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
[b]KoC Icq
Mesaj tarihi:
Millerin tadı yok ya,hıc guzel deıl onu alcan paraya efes al hem tadı daha guzel hemde daha iyi carpar :D[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Mesaj tarihi:
Millerın guzelligi hafifliginden kaynaklanıyor...bazı biralarin bıraktıgı o acı tadı vermıyor sekil bi bira karı kız ortamında iyi gidiyor cok da ucuz degil hafif jixlikte var eh o yuzden cok tutuluyor...Harbi oturaklı bi bira tuborg golddur deneyin gorun..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Mesaj tarihi:
said:
Cthulhu_, 27 Ekim 2004 13:19 tarihinde demiş ki:
miller/efes extra
abi biri su bazlı bira otekisi yuksek alkollu. cok alakasız[signature][hline]i demand nothing,
but i want it all....
Mesaj tarihi:
said:
Delanoresse, 27 Ekim 2004 13:14 tarihinde demiş ki:
bira dondurylmus bardaktan icilir bu arada

evet kesinlikle
ayrıca

tabiki
1-Kırmızı Græ@LL ! ( Tuborg Red Special Beer )
2-Carlsberg,Miller
3-Efes Fıçı[signature][hline]*- Cueillez dès aujourd'hui les roses de la vie... -*
Guns N' roseS - Legendary Rock Band since 1986
  • Yeni Oluştur...