cacodemon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Benim gibi yeni evlenecek patilere buradan bol sans ve mutluluklar diliyorum. Yeni ciftlerin ihtiyaci olan beyazesya, oturma gruplari, yatak odasi ve vb esyalari satan, kampanyalari takip eden patiler varsa buradan yazabilirler. Hemen ornek vereyim. TepeHome'da %40 indirim var. Fiyatlar gercekten uygun. Dogtas'in da %20-%40 arasinda indirimi var. Oturma odasini oradan dusunuyoruz (bknz: http://www.dogtas.com.tr/Urun/oturmaodalari/salontakimi/399/Caroline/). Ayrica beyazesyada Samsung'un reklamini gordum. Buzdolabi alana camasir makinasi 300 TL ye geliyormus. Link bulabilirsem koyarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 valla yeni evli birisi olarak şunu söyleyim! gidip o markalara para vermen direk kazık yemen anlamına gelicek.yokmu memleketinde mobilyacılar sitesi falan? çok daha uygun fiyatlarda metre karene göre ürün yaptırırsın. örnek vermek gerekirse ben izmirdeyim evlenirken tepe home a gittim köşe tkm gördük çok hoşumuza gitti ama fiyat 4500TL! sonra bin tane yer dolaşıp kısık köye mobilyacılar sitesine gittik çok daha iyisini serteks kumaş ile 2650TL e yaptırdık. kısacası evlenirken markalara yoğunlaşmayın.gezin dolaşın,ayaklarınız şişene kadar bakın mutlaka daha uygun ve iyisini bulursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 "çok daha iyisi" looooool... bellona falan alın baba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 istanbuldayim. masko veya modokoya gidebiliriz fakat orada da adını duymadigim, garantisine guvenemeyecegim bir firmanin urunune 2.5k vermek istemiyorum. indirimde oldugu icin dogtas ve tepehome u ornek gosterdim. yoksa 3 koltuga 5k vermek (kirada oturdugum ve kariyerimin basinda oldugum icin) akillica gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 mobilyada -özellikle koltuk takımında vs.- markaya para vermemek gerektiğine katılıyorum. leş markaları geçtim doğtaş tepehome gibi markalar standart ürünlerini gereksiz pahalı satıyorlar. büyük şehirlerde işini bilen adam gidip özel yaptırıyor. tepehome'dan 6-7'ye bir şeyler beğenmiştik sonra bir tanıdık yer tavsiye ettik gittik aynı paraya 4,5 x 4 m L takım + yatak büyüklüğünde puf + bi ton yastık vs. yaptırdık kumaşı da doğtaş'ta 1k ekstra istedikleri kumaş falan filan. hediye sehpa falan geldi, hepsi de çok kaliteli hani. iyi ki tepe'deki dandik 3 metrelik takımı almamışız, şu ayarda bir takımı 15k dan aşağı satmazlardı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Ider mobilyaya bakin bi. Bizim arkadaslar evlendiginde cok uygundu fiyatlari. Gayet de dayanikli cikti. Fiyat konusunda uygunsa alabilirsiniz yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 tavsiyeler icin tesekkurler. DoruK said: tepehome'dan 6-7'ye bir şeyler beğenmiştik sonra bir tanıdık yer tavsiye ettik gittik aynı paraya 4,5 x 4 m L takım + yatak büyüklüğünde puf + bi ton yastık vs. yaptırdık doruk, tanidik yerin adini ve iletisim bilgilerini hatirliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 bizim o kadar paraya onları aldığımızı söyleme adamlara ama :D ayıp olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 cacodemon said: istanbuldayim. masko veya modokoya gidebiliriz fakat orada da adını duymadigim, garantisine guvenemeyecegim bir firmanin urunune 2.5k vermek istemiyorum. indirimde oldugu icin dogtas ve tepehome u ornek gosterdim. yoksa 3 koltuga 5k vermek (kirada oturdugum ve kariyerimin basinda oldugum icin) akillica gelmiyor. dostum git istediğim mobilyacıya fotoğrafını çek sonra çağlayana git aynı kailtede çok daha ucuza yaptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Bizim de kısmetse Kasım' da var düğün. Her ne kadar nikah taraftarı olsa da el mahkum düğüne. Yer arıyorum şimdi ne sıkıntılı işmiş ya. Hepsi de deli gibi fiyat istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 dasaaa said: "çok daha iyisi" looooool... bellona falan alın baba. 1.5 yıl istikbal bayisinde çalıştım.hoş zaten hepsi bayi kayseri hariç fabrika magazası ve adam akıllı servisi yok! zaten bellonada boydakların. mallarını bildigim için "çok daha iyisi" diyorum:)hatta evlenirkende istikbalde çalışıyordum,gidipte kendi çalıştıgım magazadan degil dışarıdan yaptırdım. mağazama gelsen o dönem sana çok güzel teşhir ürünü satar nasıl aldıgını bile anlamazdın sen magazadan çayını içmiş mutlu mutlu "bellonayla bellonayla mutluyum arkama yaslandım" diye giderken.bende müdürümle 3 aydır teşhirde olan ürünü sattık diye loooooool diyor olurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 evliligin bide bu kısmı var dimi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 smyrnas said: dasaaa said: "çok daha iyisi" looooool... bellona falan alın baba. 1.5 yıl istikbal bayisinde çalıştım.hoş zaten hepsi bayi kayseri hariç fabrika magazası ve adam akıllı servisi yok! zaten bellonada boydakların. mallarını bildigim için "çok daha iyisi" diyorum:)hatta evlenirkende istikbalde çalışıyordum,gidipte kendi çalıştıgım magazadan degil dışarıdan yaptırdım. mağazama gelsen o dönem sana çok güzel teşhir ürünü satar nasıl aldıgını bile anlamazdın sen magazadan çayını içmiş mutlu mutlu "bellonayla bellonayla mutluyum arkama yaslandım" diye giderken.bende müdürümle 3 aydır teşhirde olan ürünü sattık diye loooooool diyor olurdum. uzunca bi süre boydaklarla çalıştığımız ve malın en ince detayını bildiğimize göre büyük ihtimalle 25.sn sinde kovulmuş ve iş arıyor olurdun bebeğim.. sattığın mobilyaların diğerleri ile kalite farkını dahi bilememen ilginç bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 sorun degil ben sana o malı sattım ve hala Loooool diyorum. ne içtin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 abi esas sen ne içmişsin onu merak ediyorum ben.. ha ok formaldehyde yüzündendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar