DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Oyuna geri mi döndün sen :) Uzun uğraşlar sonucu bende Bülenti geri başlattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Evet döndüm. Şimdilik tabii. Zaman neyi getirir bilmiyorum. Eski bir arkadaşın karakterini kullanıyorum. Orta malı olmuş bir karakter. :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Yine aynı venttemisin peki :) Bu oyunda tek hoşuma giden şey böyle arkadaşlıkların olması çünkü birşeyler yapmak için bir çevrenin olması gerekiyor. O çevrede bir süre sonra yakının oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Aynı vent tabii. Akşam yediden sonra gel ben orada olurum. Yoksam Eyüp kesin oradadır. Ona söylersin, beraber takılacağız diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Ahaha ok sen yokken ben vardım bu vent benden sorulur deyim :P Benim gelmem zaten 22:30 fln olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar