Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

59 milyon baglanti ucreti


streamin

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar ben sabredemedim ve ayin 18 inde adsl e gectim ..ve ayin 25 i itibariylede fiyatlari assagiya cektiklerini acikladilar.ancak ben bir hafta erken sozlesme yaptigim icin benim tarifem eski tarifeden olacak zannedersem .simdi sorun burada basliyo acaba sizler baglanti ucreti icin yanniz 59 milyonmu odeyeceksiniz yoksa 59 mil+otv+kdv+port ucreti gibi ucretlerle 100lere 150 milyonlara mi cikacak ..simdi bana donelim eger eylul ekim ayinda abone olanlariniz varsa hakkinizi arayin dierek benim odemem nasil olacak yada eylul ekim ayinda faturasi gelenler 256 / 512 farketmez dokumlerini cikarabilirmi .benim hattim 512 simdi ben 109 (baglanti )+12 gun baglanti +30 gun baglanti +(otv kdv +port ucretimi odeyecem) bu ilk fatura hakkinda bilgisi olan ne kadar gelebilecegi konusunda tahmin yurutebileniniz varsa yardimci olalim ne sizler ne ben caktirmadan telekomdan bir yumruk daha yemeyelim ..[signature][hline]msn:[email protected]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bekle dedik beklemedin şimdide sızlanıon. iki dakka sus otur be kardeşim. dc de msn de her yerdesin ve şimdide burda. lanet olsun seni buraya getirdiğim güne :)[signature][hline]ICQ#85889898
If you need a host, contact me.
ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon...

Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
streamin, 26 Ekim 2004 14:38 tarihinde demiş ki:
acaba sizler baglanti ucreti icin yanniz 59 milyonmu odeyeceksiniz yoksa 59 mil+otv+kdv+port ucreti gibi ucretlerle 100lere 150 milyonlara mi cikacak ..


Orada yazan rakamlar ödeniyor, herhangi bir ötv kdv falan yok.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
streamin, 26 Ekim 2004 14:38 tarihinde demiş ki:
arkadaslar ben sabredemedim ve ayin 18 inde adsl e gectim ..ve ayin 25 i itibariylede fiyatlari assagiya cektiklerini acikladilar.ancak ben bir hafta erken sozlesme yaptigim icin benim tarifem eski tarifeden olacak zannedersem .simdi sorun burada basliyo acaba sizler baglanti ucreti icin yanniz 59 milyonmu odeyeceksiniz yoksa 59 mil+otv+kdv+port ucreti gibi ucretlerle 100lere 150 milyonlara mi cikacak ..simdi bana donelim eger eylul ekim ayinda abone olanlariniz varsa hakkinizi arayin dierek benim odemem nasil olacak yada eylul ekim ayinda faturasi gelenler 256 / 512 farketmez dokumlerini cikarabilirmi .benim hattim 512 simdi ben 109 (baglanti )+12 gun baglanti +30 gun baglanti +(otv kdv +port ucretimi odeyecem) bu ilk fatura hakkinda bilgisi olan ne kadar gelebilecegi konusunda tahmin yurutebileniniz varsa yardimci olalim ne sizler ne ben caktirmadan telekomdan bir yumruk daha yemeyelim ..
256 adsl aldim ilk fatura 145.250 geldi ustelik son odeme tarihi 26 ekim diyo faturayi bi gece aldim[signature][hline]Hepsi Gerçek...!!!

Delikanlı taraftar renkli takım tutar.- R i z e Spor -
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bana halen fatura gelmedi.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki:
Dünya ahiret bacım olsun..
Ayda görürsem affetmem.

[spo1=Paticik Halay ekibi]
_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..
Powered bY Korax & Pascal.
Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
[/spo]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...