xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 antalya belek te olan adam&eve otelde ki haftalik organizasyonlara ve ya gelen dj lere katilan eden oldu mu ? varsa sadece o gece katilim fiyati nedir vs ? onu ogrenmek istiyorum. http://www.adamevehotels.com/luxury_hotel/parties/tr/dailyParties.aeh?lang=tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 callcenterlarını arasana veya email at işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 gay dolu oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 2011 yılbaşında rezaletti diye duydum iki farklı çiftten.senin dediklerin farklı gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 orgy filan oluyor da senin sorduğun normal partileri herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 adam&eve nezih bir oteldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Benim gördüğüm en güzel dizayna sahip ve kaliteli bir otel partileride yaz döneminde çozutuk oluyor.Fiyatlara gelince ön masa arka masa ayakta gibi partisine göre değişiyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 ahanda ogrenmek istedigim cevap gelmis. :) arkadaslar gideceklermis onlar sordu. benim icin rahat gocaman magazamiz var icinde. peh. artistlik yaptim. fiyatlandirma gunune gore ve ozel partiye gore degisiyormus. genelde gelenler gunu birlik aliyorlarmis. sabah kahvalti ve deniz havuz yapip terkediyolarmis. lounge fm in golf resort partisine gidemedim ona yanarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar