AscAnsio Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Oyunun işlediği hikaye, ve bunu sunum tarzı harika. Oynanabilirlik, atmosfer, grafik kalitesi, sesler müzikler de iyi. 7.5 dolar şu an Amazon ve Steam'de, ben tavsiye ederim. :) Alacaksanız, Amazon'u tercih etmeniz Summer Sale döneminde indirim kuponu olarak size geri dönebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 mouse ile problem yaşayan oldu mu? sağa sola dönmüyor karakter. var mıdır bir çözümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 şu anda steam'de indirimde 7.5$ ancak zamanında amazon'da 2.5$ a inmiş olduğu göz önüne alındığında pek bir indirim gibi durmuyor. almayı düşünüyordum ancak amazon'da yine indirime girebilir, beklemek daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Alma zaten. Son 10 yılın en bayık oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 apocalypse now kafası baya güzeldi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Oyunun optimizasyonu 0, generic cover & shoot tps Fakat hikayesine deger cekilen gameplay izdirabi. Ki o da asiri kotu degil, gears of war kivaminda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Viktor said: Genwa said: Dubai'de olması ilginç geldi bastirmistir parayi el maktum, aldirmistir oyunu dubai ye ilginc olan bisi yok adsffads bosuna "arap parayi bol bulunca..." diye ata sozumuz yok Aylar sonra uplandigi icin simdi okuyorum. Ilk once insan heriflerin parayi bastirip "dubaide gecen bi oyunumuz da olsun beea" dedigini saniyor ama oyun komple tum arap emirliklerinde yasakli, internet siteleri falan ip blocklu. Dijital dagitim yapan hic bir servisten satin alinip indirilemiyor ayni zamanda. Herifler hayattan silmisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 https://www.humblebundle.com/store/spec-ops-the-line ücretsiz kaçırmayın. ayrıca ne kadar cahil yorumlar varmış lan burda eyvah. en underrated oyunlardan biri diye diye popüler ettik oyunu, millet acayip sallamış oyuna. senaryoda son kısımlarda baya efsane, generic shooter ama senaryo eşsiz. ya da yıllar öncesinden öyle hatırlıyorum heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 senaryo apocalypse now çakması işte, 4 yıl önce de aynı şeyi yazmışım asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar