GEd Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 https://alliances.commandandconquer.com/ Arama çalışmıyor açılmadıysa açılmış olsun. Açıldıysa moda yük binsin. Türkçesi bile var. EA dan glmiş oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Şu serinin ismini görünce direk içim bi fena oluyor. Nerden nereye. Güzel olan her şey bir gün bozulmak zorunda mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 oyun yanarlı dönerli falan Bir kayıt oldum baktım çıktım sonra. Varsa aktif zaman harcamak isteyen ideal bu oyuna dalsın bence ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 bişiyler yapıyorum ama anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 aynen ya çok salakça olmuş o kadar oynadım ortada hiç bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Don't work opera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 TTnet ile eziyet resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 ben günde 10 dk oynamaya başladım bunu ya ilk defa oynuyom browser game fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 browser oyunlarindan nefret ederim. ama bu fena sardi yav. eski C&C ci olmanin etkisi sanirim. halbuki C&C ile uniteler haricinde pek bir alakasi da yok aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 harvesterlari, silolari ve rafineleri level 7 uzerine cikarinca oyun makul bir bekleme suresine variyor. 1 saatte bir deploy etmeye basliyorlar ve 2 deploy store ediyorsunuz. oteki turlu 5 dk de bir toplamak zorundasin. dolayisi ile once base in resource kisminin upgrade ine gitmek lazim protection suresi boyunca anladigim kadariyla. ha ben basinda kamplarim diorsaniz orasi baska. universite ogrenciligi parali meslek olsa omur boyu yaparim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 herkes birbirine saldırmaya başladı günde 7-8 defa bakmaya başladım oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 NOD olarak açıyorum bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 ref link atın varsa yardımımız dokunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 ref link yok ben bayağı oynuyorum kaptırdım ilk 100 deyim falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 bende ilk birdeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 helal agali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 lan tam basladım server patladı. neyse diablo'ya doneyim. o da patlar nasıl olsa tekrar buna gecerim sdfgsdfç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 nod açtım lvl 5 im ama saldıramıyorum etrafımdakilere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 paticik Alliance ı kuralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 daha dur başlayamazsın hemen azcık daha seviye atla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar