Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 İlk defa 2. el araba alacağım, hatta ilk defa araba alacağım diyebilirim. 2004 sonrası bir Palio alacağım bulabilirsem. 2. el araba alırken nelere dikkat etmek gerekiyor acaba ? Ankara'dan alacağım, nerede bir ustaya göstermek gerekir mesela aklıma yatan bir araba bulursam eğer ? Teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Palio alma ayaklı tabut tahminim bütçen 12-13 civarı 99 98 polo bak ne bileyim Yaris bak Accent bak ama Palio alma. Tramer sorgusunu yaptır, bu fiyattaki arabalara ekspertize bence gerek yok ama mutlaka ustaya baktır alt takım, motor, balatalar, akü, elektrik aksama detaylı baktır. önden kazası yoksa çok takılma 10 yaşında arabanın boyasızı olmaz arkadan yandan yemiştir bişeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 palio ne abi eski japon/kore arabalarına bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 temiz bi şahin al palio alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Fistan said: temiz bi şahin al palio alma o kadar da degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Selam, Bence peşine ajan takalım. Elini bir Palio'ya uzattı anda eline şaplak vursun ve 'cıssss' desin :D Yaris veya Polo bence de çok daha mantıklı. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 yaris in motoru angaranın cilgin yokuslarına yetemeyebilir polo en mantikli cozum bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 butceyi biraz daha arttirip (17.000) fiesta alsam 2004 2005 civari onaylar misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 yarisler pahalı değil mi ya 17k ya var mı yaris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 yaklaşık 15k'ya efsane kasa corolla yahut en temizinden polo fln bulabilirsin palio'dan daha iyi değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Bütçeyi arttırdık şimdi 17-18 civarı fiesta arıyoruz 2004 2005 sorası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 18e bulamazsın ama bulursan Fusion tam aile arabası bi önceki kasa Fiestalarda iyidir. c3, colt falanda alternatif olarak bakılabilir. 18 civarında b sınıfı 2005 üstü eli yüzü düzgün araba çok rahat bulursun absli olmasına dikkat et alacağın aracın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 18k e sirasiyla polo,fabia,ibiza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 bi arkadaşım yeni aldı 16ya 2004 polo, kendim 2006 c3 kullanıyorum yine başka bi arkadaşımda eski kasa fiesta vardı spor kullanım amacın yoksa tecrübelerime göre fiestanın dizeli daha mantıklı seçim olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 şu nasıldır mesela ? http://www.arabam.com/ikinciel/ilan/detay/3723745 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 pejo gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 tanıdık bi galeriden dizel 1.4 pego 307 buldum 18 k fiyatı, km si 100 000 nasıl acaba bu ? şişko bir aileyiz ancak sığabiliriz sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Genelleme yapmak yanlış olabilir belki ama çevremden duyduğum kadarı ile çok çektiren arabaymış. Sen yine de internetten biraz araştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 gleoddyn said: Genelleme yapmak yanlış olabilir belki ama çevremden duyduğum kadarı ile çok çektiren arabaymış. Sen yine de internetten biraz araştır. 306 cektiren bir arabaydi. 307 nin pek bir meselesi olmamasi lazim. ama 306 oyle kotu bir sohret yaratti ki, 3xx serisinin omur boyu basi agriyacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 2 arkadaşımda vardı, sürekli elektronik sistem ile alakalı arızalar çekiyorlardı. Belki de onlar çok bahtsızdı bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 1 yılda garantisi var şunun mesela, gidip gördüm çok hoşuma gitti, ama fiyatı nasıl acaba http://www.beyazsistem.com/AracDetay.aspx?@UrunId=|UrunId=8135| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Ankara da acitynin yanında (fatih sultan mehmet bulvarı civarı) bir galeriden güzel bir ford fiesta buldum. Yarın ekspertize götürmek istiyorum almadan önce. O bölgede ekspertiz servisi alabileceğim güzel güvenilir bir yer tavsiye edebilir misiniz ? teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 2.elin acik arttirma ile satildigi bi yer var ordan mi buldun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 yok beyazdan almadım, oraya yakın bi yerde herter diye adı erkaya bosch servis diye bir yere gösterdim, aldım sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar