Dygrogrand Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Biliyorum birsürü konu var ama, çoğu eski. Benim merak ettiğim şimdi 64k kablonun bana ne kadara patlayacağı..2 yıl üyeliğe 1 dolara modem deniyor bu doğru mu? Buna nasıl başvurulacak? sonuçta sadce form göndriyoruz adamlara..[signature][hline]3D Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetes Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 bilmiyom valla bende soracaktım[signature][hline]oradaydılar, şimdi heryerdeler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 sözleşme imzalıyosun. 2 yıl boyunca kablonet kullanmaya devam etme zorunluluğun var. Bağlantıyı kesersen modemin parasını alıyorlar sanırım.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar