Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Bu dönem boş bir derste çizmiştim kendisini. Dönem bitti ben daha kıza gösteremedim hala kareliye çizdim diye. Muhtemelen de bir daha gösteremeyeceğim zaten. Beyaz A4'üm de, iyi kalemim de yoktu o an yanımda malesef. Çok fazla çizimim de yoktur aslında, biliyorum anatomi bilgim de fazla yok, bakarak çizebiliyorum resmin tamamını. Üzerinde fazla durmuyorum aslında bu olayın. Obje falan çizmek de gelmiyor içimden açıkçası, mal gibi bu kızı çiziyorum sadece çizmek istediğim zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Kız 25 kilo değilse omuzlarla kafa çok orantısız olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 birinin tanıdığı çıkar kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 http://www.nick-asia.com/tvshows/shows/Nicktoons/As_told_by_ginger/images/dodie_bishop_big.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 "Tatar Ramazan" said: Kız 25 kilo değilse omuzlarla kafa çok orantısız olmuş Abi kızın sırtında çanta var. Başını da hafif öne eğmiş o yüzden, yüzü daha yakın onu hesaba kat. Perspektif bak, yakından bak, bir şey yap. Bu arada kız 25 kilo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 abi of ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Havenless said: "Tatar Ramazan" said: Kız 25 kilo değilse omuzlarla kafa çok orantısız olmuş Abi kızın sırtında çanta var. Başını da hafif öne eğmiş o yüzden, yüzü daha yakın onu hesaba kat. Perspektif bak, yakından bak, bir şey yap. Bu arada kız 25 kilo. ölür olm bu o zaman hiç yanaşma elinde kalır sonra bak dediydi dersin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 seviyorsan git konuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Konuştum. Bu arada bana gülüyorsanız gülün de kıza gülüyorsanız vururum hepinizi. @Tatar Ramazan Sağlık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Havenless said: Bu dönem boş bir derste çizmiştim kendisini. Dönem bitti ben daha kıza gösteremedim hala kareliye çizdim diye. Muhtemelen de bir daha gösteremeyeceğim zaten. Beyaz A4'üm de, iyi kalemim de yoktu o an yanımda malesef. Çok fazla çizimim de yoktur aslında, biliyorum anatomi bilgim de fazla yok, bakarak çizebiliyorum resmin tamamını. Üzerinde fazla durmuyorum aslında bu olayın. Obje falan çizmek de gelmiyor içimden açıkçası, mal gibi bu kızı çiziyorum sadece çizmek istediğim zaman. Abi Didem değil mi bu? Ahahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 xunn said: Abi Didem değil mi bu? Ahahahah. Ehaha, o sahi de pişman ettiniz lan koyduğuma, varmış ya harbi tanıyan. Gerçekten tanıyorsan söyleme ama başlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Benim üzerime vazife değil söylemek, rahat ol. Ama çizim tırto, sadece çizgi görüyorsun, 3D'ye koş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Canım istese ben de çizmek isterim abi de kalemi elime alırkenki sıkıntı büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 cizme o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Genius. http://i.imgur.com/xZfTj.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Vereceğiniz desteği de bayağı siklemiştim halbuki. Sanatsal bir şey yok ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 ben cizimle ilgili bisey söylemdim. kalemi elime almak sıkıntılı bir durum demişsin bende o zaman cizme dedim. zevk almıyorsan bir aktiveteden yapmak zorunda değilsin. belliki, işin değil gücün değil. kafanada silah dayamıyorum. salla gitsin nolcak. yok zevkli ise o zaman ona göre secmen lazım kelimeleriniki derdini anlıyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Çizimde bilgi, teknik, biraz da pratik hariç bir sorun yok sanırım ama isteksizim tek sorun buydu. Örnek bir resim koydum sadece, yoksa daha iyileri vardır henüz taratmadığım. Bilmiyorum, sanal ortama aktardıkça öldürüyormuş gibi hissediyorum. Bunların dışında bir derdim yok, profesyonel olarak bakamıyorum dediğim gibi, mesleğim de değil ama çizebilenleri desteklerim her zaman. İlham alacak bir şeyim kalmadı son zamanlarda sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 said: sanal ortama aktardıkça öldürüyormuş gibi hissediyorum. http://i.imgur.com/MufJV.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Havenless said: Çizimde bilgi, teknik, biraz da pratik hariç bir sorun yok sanırım ama isteksizim tek sorun buydu. Örnek bir resim koydum sadece, yoksa daha iyileri vardır henüz taratmadığım. Bilmiyorum, sanal ortama aktardıkça öldürüyormuş gibi hissediyorum. Bunların dışında bir derdim yok, profesyonel olarak bakamıyorum dediğim gibi, mesleğim de değil ama çizebilenleri desteklerim her zaman. İlham alacak bir şeyim kalmadı son zamanlarda sadece. yoo baya bi sorun var derdimiz sorun bulmaksa. tabi daha büyük bir sorun var ortada. hanı öle nası olmsu diye gelmemişsinki. sevdiğim bi kız var ona göstermek için resim cizdim baska bişi cizmekte istemiyorum demişsin. e ne güzel tamam. ne densinki baska. önce hele bi söle sen resimmi cizmek isteyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 biraz erken olmus bu tripler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 canım en olmadı kişisele taşırız konuyu nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 ben sen yorulma diye cnm. birde abuk bir tavır var ortada. bir deger vermiş, neye göre belli degil, ardından sanal ortamın bu degeri aşşağı cektigi düşüncesi var ki buna birşey demiyorum kişisel tercih. ortada bir bayan var, farklı bir şekilde yaklaşılmak istenmiş duygusal bir dürtü işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Havenless said: Çizimde bilgi, teknik, biraz da pratik hariç bir sorun yok sanırım ama isteksizim tek sorun buydu. Örnek bir resim koydum sadece, yoksa daha iyileri vardır henüz taratmadığım. Bilmiyorum, sanal ortama aktardıkça öldürüyormuş gibi hissediyorum. Bunların dışında bir derdim yok, profesyonel olarak bakamıyorum dediğim gibi, mesleğim de değil ama çizebilenleri desteklerim her zaman. İlham alacak bir şeyim kalmadı son zamanlarda sadece. Ya ben bunu 3-4 defa okudum, ve nedense verilen mesajı algılayamıyorum. Bi dikkat etsenize çok sürreal paragraf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 benjani said: birinin tanıdığı çıkar kesin ,hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar