Castor88 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 GW2 ye başlıycak guildler war mı? Varsa hangi serverlarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 dur daha kurmadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Başlayacak guildler var, serverlar tam kesinleşmedi ama betalarda istan serverındayız http://forum.paticik.com/read.php?96,6261063 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castor88 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Heycan yaptım. Yapılmıycak gibide degil. Birde paticikte takılanlar aynı serverlarda guild kurarsa daha hayırlı olur havası esti bana oyunda WWW yapınca. Oyunda ya çok büyük guildler yada iyi organize olmuş guildler toplulugu işi götürecekmiş gibi geldi.Haritalar feci büyük ölünce cenazeni kaldıran olmazsa sıkıntı yaratıyor bünyede o mesafeleri koşmak . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Dark Saga olarak beta süresince Istan serverındayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Bende istan server wvw de nasıl böyle esip geçiyor diyordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enurale Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Biz Coexist olarak uzun süreden beri bekliyoruz, her yünden hazırız. Burak ın da dediği gibi betada İstan server ındaydık, ancak kesin yerimiz oyunun başlamasına yakın belli olur. Oyun ve classlar ile ilgili birçok bilgi ve video derlemesi sitemizde mevcut, şimdiden vent imizde class seçimi sohpeti dönüyor, katılmak isteyenleri bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar