dark-dr Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 pop eu da mi oynuyosun? aslansin hoca. ben geldigimde yakinda kesin euya gelirim, pingi hic soylemiyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 said: hilikus, 23 Eylül 2004 11:54 tarihinde demiş ki: dark a ethy harleydavidson gelir gelse gelse... ehueh ethy harley olan hangisiydi yahu? kirin miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 ben eu den ortalama 12 ping aliorum[signature][hline]We mek yuh feel alright (G) Wine up ya body till a mornin light (Then gal) Wave up yuh hand because yuh know seh yuh tight (G) Bounce and gallang woman yuh know seh yuh right (Because) Woman, woman, woman ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 harley olan ethy bocük degil mi ? yoksa kirin miydi? :) kafanda bandanayla dolaşıyordun lol dark sen gelene kadar ben maddi zemini hazırlarım :) gerçi sende para transfer etmiştin galiba[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki: dur gidip soyuniim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 o mesele degil hoca atlde satilmamis cok para var bende hala ehue yapariz transfer. olmazsa 105. year rewardlari satariz eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: Popeye, 25 Eylül 2004 03:27 tarihinde demiş ki: dark sen gelene kadar ben maddi zemini hazırlarım :) lol pop ben hayatim boyunca sende 100k dan fazla para oldugunu gormedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 europa cok yavas (85) : D hep beraber atlde tekrar baslayalim zaten hersey hazir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 valla gris gel bence :) sonuçta 90 ping falan pvp içinde yetiyor hem darkın ping baya iyi onu önden salarız lol monoda geliyor :) bu arada foxx ben o parayıda devil sayesinde yaptım eheh ingots bugını söylemişti o ara bir gün içinde 2 milyona yakın iron ingots yapıp kefen paramı çıkarmıştım hala o kefen parası var işte :) ( tabi eşşek yüküyle bod paraları ayrı :P )[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki: dur gidip soyuniim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: deviL, 25 Eylül 2004 22:02 tarihinde demiş ki: europa cok yavas (85) : D hep beraber atlde tekrar baslayalim zaten hersey hazir karakter transferi var :) parada transfer ederiz oh mis gibi neyse baya bir EUya yandaş toplama işine giriştim sonum hayırlı olsun :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki: dur gidip soyuniim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 250 ping de pvp yapabilmek icin assassin olmustum ben..90 ping bizi bozar uzgunum :p[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: PhalanX, 25 Eylül 2004 11:56 tarihinde demiş ki: Bende mi açtırsam 2x axerımla oynarım hehe Dark'a con blow koymaktan başka işe yaramıyodum ama olsun gris beraber kasariz ; bende char transfer yaparim atlden cunku eudan su an 12 ping aliorum..[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 12 ping mi? ehe narin yan komsu kim sizin? :)[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paristeyim bide 1mbtlik baglatim var :)[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Eunun pingi çok değişken oluyo hatırlasanız bi ara yine 100ün altındaydı sora 300lere fırlamışıtı uzun süre [Bu mesaj Sethlor tarafından 26 Eylül 2004 17:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 hehe[signature][hline]Yanlız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: Popeye, 26 Eylül 2004 04:43 tarihinde demiş ki: said: deviL, 25 Eylül 2004 22:02 tarihinde demiş ki: europa cok yavas (85) : D hep beraber atlde tekrar baslayalim zaten hersey hazir karakter transferi var :) parada transfer ederiz oh mis gibi neyse baya bir EUya yandaş toplama işine giriştim sonum hayırlı olsun :) hö O.o[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Atlantic ADSLden kaç ping veriyor?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 kablonet açılsın bende geliorum 1 haftaya,europada pingler iyiyse süfer olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 240ms atl 135ms eur adsl icin[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 pop la atl ve eu topraklarinda at kosturduk bu gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 atlanticte dark koşturdu sırf :) ben topallayarak gidiyordum 190 pingle[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki: dur gidip soyuniim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 eheh europada ev isteyen varsa plot parasina orta boy evler ayarlarim, 12x10 vs. gibi. sonra fel trinsic gate e 2 ekran ev filan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 bende su yurttaki internet olayini halledebilirsem gelicem acaba yavru sarayim gocmusmudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 ben absonun acciyle donus yaptim arkadaslar.. ATLden gerci malesef 70 ping aliorum eu gibi 12 deil..[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 uzun suredır kapalıydı aktif ettim demin hesabı :)[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar