Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 ya sanane? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 ben de aptalliga karsiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Normal sartlar altinda daha saglikli normal dogum. Ama cok uzun suruyor. Yeteri kadar doktor var mi normal dogumu karsilamak icin. Ama "ayyy melis sezaryenle dogurmus ben de oyle dogurcaaaammm" tipi anneler haksiz, cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 hem 3 çocuk diyor hem sezaryene karşı.nasıl sevişicez lan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 hollanda kaşarı gibi süner sonra orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 reduksiyon takican çap ile oynucan abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 ona da karşıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 RTE nin yine sıkıntısı var sağa sola saldırıyor. Derdi bitti herhalde. Bugün Tv de gördüm baya yaşlanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 seqze de karşı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 http://www.duvardakiadam.com/files/foto/karikatur/8/15.PNG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Killer said: seqze de karşı bence mitoz bölünmeyi yapabilsek, başka bişey istemez heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 maşaallah rte'ciğim çarşı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Sezar'ın hakkını Sezar'a verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 bu adamın da kızı,gelini var.inşallah biri doğumda sezaryen yapmaya mecbur kalır da tükürdüğünü yalar. bu arada kürtajı da cinayet olarak görüyormuş,onu da yumurtladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 ziklerine. balon takip zina yapıyorlar günaha giriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 kürtajın tek sebebi "çok zevkliydi napalığğm ama şimdi sorumluluk felan alamayız yane" ise ona ben de karşıyım ve mallık olarak görüyorum. da sezaryene niye karşı lan anlamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 abi tıbbi müdehaleye karsı olmak ne demek yarın bu adam cıkıp bademcik ameliyatına karsıyım kemoterapiye karşıyım felan derse kim durdurcak bu adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 beni suda doğurmuşlar o yüzden böyleyim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 ya tamam normal doğum belki bi çok açıdan sezeryan'a göre daha yararlı, ama karşı olmak tamamen başka bişey yani.. sen istemiyosan yaptırma, ama yaptırana niye karışıyosun ki? tek hücreli canlı gibi beynisiz davranmak neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Burc icin erken dogum yapan kazmalari kastetmis olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Ben de karşıyım ama gel gör ki başbakan değilim başbakan olup da kalkıp böyle bir açıklama yapmak saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 mesela benim cocuğum ikizler olmuyacaksa hiç olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 abi ben de karşıyım da bunu çıkıp söylemek neden ? devlet denilen mekanizma namus bekçisi / sansürcü / senin adına senin iyiligin icin karar veren bir hal aldı tr de,bırakın insanlar günahları ile sevapları ile yaşasın özgürce,bu baskı neden madem öyle sayın başbakan bu kadar geniş bir vizyona/ahlaga sahip cıkıp neden görücü usulü evliliklere,kücük yaşta geyşa niyetine babası yaşındaki adamların altına atılan kızlara da karşıyım demiyor ? türkiye hangisinden daha çok çekiyor ? abdullah gül eşi ile evlendiginde kendisi kaç yaşındaydı eşi kaç yaşındaydı açıp bir bakın mideniz kaldırcak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 kendisini padişah zannettiği için açıklama gereği duyuyor işte. geçen gün Kazakistan lideriyle bi toplantı mı ne yaptılar. sizin çok büyük arazileriniz var bu araziler boş, nüfusunuz az size en az 5 çocuk dedi. Ulan sanane. Belki adamların umrunda değil it gibi üremek. Belki maddi imkanları yok o kadar nüfusu doyuracak, belki böyle daha mutlular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar