DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 İş nedeniyle uşağa gideceğim.en az 2hafta ordayım kesin, gezmeye tozmaya yeterince vaktim olacak oyuzden bildiğiniz yerler var mı? özellikle nargilesi güzel olan bir yer varsa daha birşey istemem :D:D Gece hayatı var mıdır yok mudur bilemiyorum ufak yer sonuçta :) Tavsiyelerinize ihtiyacım var yolculuk 28mayıs p.tesi günü:) Sağolun şimdiden.
matama Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 memleketim her sene giderim sehir merkezindeki pidecilere git ye baskada hic birsey yok gece hayati yok vb hicbisey yok
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Yol geçiyor diye şehir olmuş. Vaktin bol olacaksa İzmir'e ve Eskişehir'e 3 saat otobüs yolculuğu en azından haftasonlarını oralarda geçir. Araban varsa 2 saatte basarsın, yollar çok radarlı dikkat. Tarhana al
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 gece hayatına dikkat çok hareketlidir
benjani Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 uşak ne abi, tek bir caddeden oluşuyor şehir.anadolu molayı tavsiye ederim mekan olarak, onda kalitelesi yoktur uşakta.
Öne çıkan mesajlar