Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkcell Abone Merkezi ile iyi ilişkisi olan aranıyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam,

Turkcell'den Vodafone'a aktarılmış olan 533 numaram -ki yurt dışındaki kardeşim tarafından kullanılıyordu- kontör yüklenmediği için iptal olmuş. Vodafone ile konuştum numara 533'lü olduğu için Turkcell bayisinin işi çözeceğini söyledi. Bulduğum bayiden aldığım cevap: Turkcell bize 3-5 tane geri alım kotası veriyor. Onu da her ayın 1-5'i arasında kullanabiliyoruz. İlk gelen alır şeklinde oluyor bu işlem.

Ya denk gelmezsem diye sorduğumda da 'bir sonraki aya artık' dediler.

Kardeşim de hattın Turkcell olmasını istiyor. Bir Turkcell bayisine tekme tokat dalmadan bu işin nasıl çözülebileceğini bilen var mı?

Saygılar.
Mesaj tarihi:
Öyle prosedür olamaz kanımca yani saçma bir uygulama. Tanıdık fln arama müşteri hizmetlerini aramalarını iste bayiden şikayetçi ol. Onlar aylık PRIM kotasını doldurmuştur o yüzden satacağı hattın getirisi olmayacak seni sonraki aya sallamış bence...
Mesaj tarihi:
Müşteri hizmetleriyle görüş yada bayiyle sert konuş (ki aralarında bu TIM olayını en ciddiye alan turkcell'dir) üstele şikayet ederim vs. gibi çözülür dizlerinin bağı. Türküz işte napcan..
Mesaj tarihi:
Selam,

Numarası liseden beri aynı. Birçok arkadaşında olduğu için numaradan ayrılamıyoruz.

Turkcell müşteri hizmetlerine sert bir dille yazdım ve mantıklı açıklamalarını merakla beklediğimi belirttim. Dün mail gelmiş; bayi ile ilgili sorunu araştırıp döneceğiz demişler.

Şu an o işlemi yapamıyorum dese anlarım da 'kota bitti' nasıl bir mantıktır!

Turkcell çözemezse tüm gıcıklıkla tüketici mahkemesi beni bekler.

Saygılar.
Mesaj tarihi:
Selam,

Turkcell mesaj ve mail atıp olayla ilgilendiklerini; en kısa sürede çözüleceğini belirtti. En azından biri dinlemiş olabilir diye kendimi avutuyorum :P Zaman gösterecek durumu.

Saygılar.
Mesaj tarihi:
Selam,

Kota olayı firma içi bir detay diyebildi telefondaki kız. Bunun size söylenmemesi gerekirdi diye ayrıca belirtti.

Bana yakın bir AVM içerisindeki bir bayiye yönlendirildim. İlgili kişi bilgisi falan verildi. Perşembe günü görüşeceğim.

Saygılar.
  • Yeni Oluştur...