SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 3 tane kandil var lan zaten 3 gün için site mi yapmışlar.
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 forma bir şey yazmadan amin derseniz komikli oluyor
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 dua sitelerin vardı ya onlardan sandım, sonra güldüm eheha
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Olmayacak duaya amin dedirten site. :D +rep (tu)
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Abi aslında bu soru eşinin dostunun kandilini kutlamayı seven , büyükleri arayıp soran insanların çok sorduğu bir soru ve bence çok pratik zekaya dayalı bir site :) Ben şahsen bu soru aklıma geldiğinde girerim bu siteye anneme filan sormaktansa.. btw bişey yazmadan amin buttonuna basınca karşıma çıkan yazı... "buraya duanı yazmazsan o iş olmaz gardaş" sddf
Katibim Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 öffff gözünüzü seveyim artık islam dinine hakaret etmeyin ya Ciddden hepiniz sıktınız artık boyna dönüp dönüp duruyor bu tarz konular İnanmıyorsunuz bari inanan insana azıcık saygı gösterinde manevi değerleriyle dalga geçmeyin
navyamphs Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 asdfasdf abi içinde kandil, din, iman, namz, vs kelimlere geçen topiclere girme sende madem dayanamıyon zorla kaşınıyon gibi geliyo bana "sdu bakam gene müslümlere neler demiş bu dinsiz kafirler" diip okuyon sonra atar yapıyon okuma bilae, okuma üzme kendini biz bunları yazıyoz die seni cehennme atmıcaklar merak etme yada et lan, belli olma belki seni de yakabilirler
navyamphs Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 bak mesela senin dindaşlar az aşşada kafa kesiyolar millet kandil kutlamadı die biz bişi diomuyuz onlara saygımız var her dine adasfsd
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 kandil ne ya. arap kültürü direk. indirilen dinle alakası yok
Ren Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 lan nerde hakaret var. müslüman olmayan insanların kaale alıp ne olduğuna bakması mı zorunuza gidiyor. adamlar meğer kavramın tapusunu almış.
Katibim Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Şimdi size terörizm i islam adı altında kullanan isnsanlar var onlar müslüman değil terörist diyecem ama desem ne fayda 50 bin tane laf edeceksiniz Örümcek ağı bağlamış beyinlere , teröristlerin kafa kesenlerin küçük kızlara evlilik adında zorla tecavüz edenlerin müslüman değil müslümanlık adı altında birer yaratık olduklarını ve islam diniyle uzaktan yakından alakaları yok diye söylesem anlamayacaksınız yine şuursuz hakaretler devam edecek En iyisi ben bu topici daha fazla takip etmeyeyim hatta ait olduğum yer patinaja doğru gaza basarak gideyim Allah akıl fikir versin inşallah gün gelir de yaptıklarınızın yanlış olduğunuzu anlarsınız (tabi bunu aklınıza getirirseniz )
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 senin bildigin müslümanlık falan değil bak asıl müslümanlar bağdata ilerliyor cihatçı adamlar sen anca otur pc başında
Öne çıkan mesajlar