Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bugun kandil mi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi aslında bu soru eşinin dostunun kandilini kutlamayı seven , büyükleri arayıp soran insanların çok sorduğu bir soru ve bence çok pratik zekaya dayalı bir site :) Ben şahsen bu soru aklıma geldiğinde girerim bu siteye anneme filan sormaktansa..

btw bişey yazmadan amin buttonuna basınca karşıma çıkan yazı...

"buraya duanı yazmazsan o iş olmaz gardaş" sddf
  • 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
öffff gözünüzü seveyim artık islam dinine hakaret etmeyin ya

Ciddden hepiniz sıktınız artık boyna dönüp dönüp duruyor bu tarz konular

İnanmıyorsunuz bari inanan insana azıcık saygı gösterinde manevi değerleriyle dalga geçmeyin
Mesaj tarihi:
asdfasdf
abi içinde kandil, din, iman, namz, vs kelimlere geçen topiclere girme sende
madem dayanamıyon
zorla kaşınıyon gibi geliyo bana
"sdu bakam gene müslümlere neler demiş bu dinsiz kafirler" diip okuyon sonra atar yapıyon
okuma bilae, okuma
üzme kendini
biz bunları yazıyoz die seni cehennme atmıcaklar merak etme
yada et lan, belli olma belki seni de yakabilirler
Mesaj tarihi:
lan nerde hakaret var. müslüman olmayan insanların kaale alıp ne olduğuna bakması mı zorunuza gidiyor.

adamlar meğer kavramın tapusunu almış.
Mesaj tarihi:
Şimdi size terörizm i islam adı altında kullanan isnsanlar var onlar müslüman değil terörist diyecem ama desem ne fayda 50 bin tane laf edeceksiniz

Örümcek ağı bağlamış beyinlere , teröristlerin kafa kesenlerin küçük kızlara evlilik adında zorla tecavüz edenlerin müslüman değil müslümanlık adı altında birer yaratık olduklarını ve islam diniyle uzaktan yakından alakaları yok diye söylesem anlamayacaksınız yine şuursuz hakaretler devam edecek

En iyisi ben bu topici daha fazla takip etmeyeyim hatta ait olduğum yer patinaja doğru gaza basarak gideyim

Allah akıl fikir versin inşallah gün gelir de yaptıklarınızın yanlış olduğunuzu anlarsınız (tabi bunu aklınıza getirirseniz )
  • Yeni Oluştur...