QwKl Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Arkadaşlar ben adsl alıcam yani portunu alıcam adsl var bana ark hediye etti ve cd si yok bir consol açılyo ve şifre açılıyo şifresini bilmiyorum reset attım ilk şifresinide bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim bu şifreyi nerden bulabilirim acaba pls yardım edin bana yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 ya o aletin kullanma kitapçığında yazıyordur . Benimkinde yazıyodu en azından :)[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!! Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Arkadaşına sor desem :)[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QwKl Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 güzel bir cevap ama arkda unut :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Eger default sifre ise o bulunur ama senin modemin marlka ve modelini yazman gerek. Ama eger değiştirdiyse arkadasın o zman modemin muhakkak bir yerlerinde reset dugmesi vardır onunla resetleyebilirsin modemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 restart atsana modeme ... arkada minik ine deligi kdr bi yer[signature][hline]Bennnnn Sagopa Kajmer Ceza Fatalrhymer Allways Turkish Rap www.bkcartoons.com Gomedi Zanat ahahaha !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar