Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uyuyamadım ya

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bi kaç neskafe içmiştim akşam 10'dan sonra (3 veya belki 4 kupa)
neyse bir de saat 01.30 gibi başım ağrıyayazdığından apranax fort içtim bir de.
birkaç gündür uyku düzenim bozuk ama genelde 3buçuk 4'te yatar uyurdum. bu sefer resmen dört döndüm yattıkça yatakta.

apranax bişi mi yaptı yoksa uyku düzenimin doruğundayım da resetlenmem için bir gün uyumadan dolaşmam mı gerekiyor acaba
Mesaj tarihi:
bilakis bir sürü iş yaptım
zihnimi o açık tuttu hep
site yapıyorum açacam 3 gün sonra falan inşallah

bak hala uyuyamadım nalet olsun
Mesaj tarihi:
eve niye gidiyosunki o zaman :p bi yastık dursun büroda, hem gece güvenliği kategorisinden de ekstra para alırsın. üstüne eve de para vermeyeceğin için daha çok paran olur.
Mesaj tarihi:
ofiste pijamalarım çift kişilik şişme yatağım + 2 tane nevresim takımı var zaten.

dediğini yaptığım zaman da çok oldu, ama sabah patronunuzun sizi dürtükleyerek uyandırması pek güzel olmuyor sdf
Mesaj tarihi:
senko said:

ofiste pijamalarım çift kişilik şişme yatağım + 2 tane nevresim takımı var zaten.

dediğini yaptığım zaman da çok oldu, ama sabah patronunuzun sizi dürtükleyerek uyandırması pek güzel olmuyor sdf

gözümden kacmadi degil hani.
Mesaj tarihi:
yav said:

bi kaç neskafe içmiştim akşam 10'dan sonra (3 veya belki 4 kupa)
neyse bir de saat 01.30 gibi başım ağrıyayazdığından apranax fort içtim bir de.
birkaç gündür uyku düzenim bozuk ama genelde 3buçuk 4'te yatar uyurdum. bu sefer resmen dört döndüm yattıkça yatakta.

apranax bişi mi yaptı yoksa uyku düzenimin doruğundayım da resetlenmem için bir gün uyumadan dolaşmam mı gerekiyor acaba

bold ile belirtiğim yerlerden sonra uyudum dese idin şaşardım zaten. Ben kahveyi deli gibi sevmeme rağmen günde 3 bardağı geçmiyorum kupa boyuda değil hani naaptın sen, birde neden uyuyamıyorum diye sormuşsun.
Mesaj tarihi:
o neskafeler 04.00'a kadar götürüyodu işte ama bu sefer gündüz 11'e kadar uyuyamadım o sebeple bu başlığı açmaya değer gördüm sdf
Mesaj tarihi:
Oha gene uyuyamıyorum :|

nalet olası biyolojik saatim,
gece 01.30 ve sonrasında kafam zehir gibi çalışmaya başlıyor. bu da uyumamı engelliyor.

lisede de bu yüzden başarısız olduydum hep akşamları çalışıyodu kafam dsdf :(
Mesaj tarihi:
tam tersine uyumıycam diye diret. bazen işe yarıyor. yada

http://2.s3.envato.com/files/182021.jpg

http://www.habervakti.com/img/8drb6CHi.jpg

• Yeni Oluştur...