Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 şu an ekranda dikey şeritlerle güvenli moddan yazıyorum. görüntü tamamen bozuldu. ama merak ettiğim bir şey var, neden bozuldu ? sorun psu olabilir mi yoksa 8800gtlerde artık alışılmış bir sorun mu bu ? akşam güle oynaya, sabah çat powera bastım lsd aromalı bir görüntü. kartı bozan şeyin psu olmasından oldukça korkmaya başladım, şayet diğer parçalara da bir etkisi olmuş olabilir ve ben bunun farkında olmayabilirim. biostan baktığım kadarıyla 3V : 3.344, 12v : 12.04, 5v : 4.968, cpu : 1.120 gösteriyor. anladığım kadarıyla bu değerler normal. seasonic m12II 620w psu kendisi. akşam fırınlamayı düşünüyorum kartı, kaybedecek bir şey kalmadı şayet. garantisi yok çünkü. ama olay psudan ise fırınlayıp çöpe atacağım kartın yerine koyacağım başka kartları da bozabilir korkusu var. gtx500 serisinden bir şeyler almayı düşünüyorum. psudan olup olmadığını nasıl anlayabilirim ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 egran kartını başka bilgisayara takarak tak çıkar yaptın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 takacak başka bilgisayar olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 yeni psu ile beraber yeni bi ekran kartı al gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 çıkar götür bir ara sokak esnaf bilgisayarcısına 5 liraya takar 5 dakkada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Artariel said: şu an ekranda dikey şeritlerle güvenli moddan yazıyorum. görüntü tamamen bozuldu.? memorysi patlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Bu soruya bu hafta cevap vermemismiydik yanlis mi hatirliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 200 derecede önceden ısıtılmış fırında 8 dakikada pişir. Soğumaya bırak. Sonra da afiyetle ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 firina at duzelebilir gercekten artifactler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 KHaRoN said: Bu soruya bu hafta cevap vermemismiydik yanlis mi hatirliyorum. aslında ondaki ana tema olay diablo 3te oluyor crash vs. idi, şimdi sonuç net ve bozuldu :p fırınlamayı kafaya koydum kaybedecek bir olay kalmadı. bu arada agp ekran kartlarını düz pci slotlarına takabiliyor muyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 umudu kesmişsen fırınla bence, kaybedecek birşey yok deyip fırına atmıştım ben de sapasağlam çalıştığını görünce şaşırmıştım baya. yeterince büyük fırın olsa komple bilgisayarı fırınlayacağım hızlansın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Artariel said: KHaRoN said: bu arada agp ekran kartlarını düz pci slotlarına takabiliyor muyuz ? keşke bunu hiç sormamış olaydııın. keşke sorma diyedim sormayaydı... hayır tabiykide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 fırınladım geldim kartı. şu an kusursuz, tabi 30 dk oldu henüz. sonuçlar uzun vadeliyse ben bunu ayda bir fırınlarım valla geçinip gideriz. anlamadım gitti ısıyı bu kadar sevdiğini bilseydim heatsinki çıkartıp oynardım be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 benim ki de 3 hafta önce patladı kondanstörleri açıldı üstünde lehimle söküp değiştircektimde lehimleri sökemedim eldeki alet sorunluydu, sonra alalı 4-5 sene olmuş oha dedim gittim yenisini aldım. yeni derken daha modern bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Dokuz canlı emektar 8800gt yine ölmedi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar