Mino Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 İnsanın dilindeki tat alma hücrelerini yanıltıp lezzet farkı yaratıyormuş (söyleyenlerin yalancısıyım) Salla sen onu... Onun yerine barbekü sosunu koy abi :) Annem sırf un ve yumurtayı yapıyordu gayet güzeldi...
Lothrodel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 bu ne ya beyin gibi lol yenirmi bu görüntüsünden midem bulandı[signature][hline]In Flames We Trust
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 ben zaten yapıyodumda süt koymadım hiç[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Mino Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 said: Chemical, 27 Ekim 2004 17:11 tarihinde demiş ki: 0,75 tatli kasigi monosodyum glutamat bunebe:) http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=monosodyum+glutamat
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Ehoy, KFC hotwingslerini sütte bekletiyo. Onu biliyorum.[signature][hline]I'd like to try to live my life again. I'd like to see where I was going wrong.
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 O kovayı tek başına yiyen bir adam tanıyorum. Hiç iri yarı şişman falan da değil tersine ufak tefek ve zayıf:) nasıl yedi adam onu bende anlamadım valla ehu. KFC dedinmi biscuit gelir aklıma. ikişer üçer alır onları yerim habire. Şimdi de aklıma geldi anasının nikahındaki KFCye gitmemi tek engelleyen şey paramın yetmeyecek olması:) bide kasamam...:D[signature][hline]öss nubisi hiç bitmeyen efsaneler MSN:[email protected]
Öne çıkan mesajlar