studyb Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 StudyBulgaria.org , Inter Advice Group Ltd' nın ticari ismidir, Bulgaristan' da Yüksek Öğretim görmek isteyen yabancılara hizmet sunan, uzmanlaşmış bir ajanstır. Ekibimiz müşterilerine aşağıdaki konularda yardımcı olmaktadır: Ülkenin eğitim sistemi üzerinde ayrıntılı bilgi sağlanması; Göçmenlik ve vize kuralları ve düzenlemeri alanlarında tanıtım Yabancı uyruklu öğrencilerin kalış, eğitim ve iş konularında yasal düzenlemeler Sağlık ve sigorta belgeleri Banka bilgileri ve ilgili mali hizmetler Gerekli tüm belgelerin çevirisi ve tasdik edilmesi Yukarideki tüm faaliyetler profesyonel bir şekilde yapılmaktadır - аvukatlar, banka uzmanları ve tercümanlar ile yakın işbirliği içinde çalışmaktayız. StudyBulgaria.org nın 41 den fazla üniversite ile sözleşmesi bulunmaktadır, öğrencilere mükemmel hizmet sunabilmek için – Filibe,Sofya, Varna Burgaz ve Rusçuk şehirlerinde ofislerimiz bulunmaktadır. Bu şekilde bize daha fazla yardım ve işbirliği gerektiğinde kolayca ulaşılabilirsiniz. Bulgaristan`daki yüksek öğretim sistemi adaylara aşağıdaki eğitim seçenekleri sunmaktadır: Kolej derecesi – üç yıl eğitimden sonra elde edilir Lisans derecesi – dört yıl eğitimden sonra elde edilir Master derecesi – 5 yıl eğitim sonrasi elde edilir Lisans derecesi olanlar için bir yıl sonra elde edilir Doktora – sadece Master derecesi olanlar için üç yıl eğitimden sonra elde edilir Tüm bölümlerin yeterlilik özeliklerinin Avrupa Birliği direktifi ile diplomalarının tüm Avrupa ülkelerinde gecerlidir. Eğitim sunduğumuz alanlar: Tıp; Diş Hekimliği; Bilgisayar Bilimleri ve Bilişim Teknolojileri; Mimarlık; Kimya; Fizik; Elektrik Mühendisliği; Ulaştırma Mühendisliği; İktisat Filoloji; Pedagoji; Sanat; Tarım; Gıda Teknolojileri v.s. StudyBulgaria.org' un sunduğu hizmetler: Yabancı uyruklu vatandaşlara tercih edilen bölüm ve konum doğrultusunda eğitim olanakları hakkında tanıtım; Başvuru süreci müşteri adına yürütülür; Üniversiteye Kayıt; Vize başvuru formları sağlanmaktadır Havaalanında karşılama Konaklama Aranjmanı (kiralık apartman dairesin veya yurt); İlgili Polis Karakoluna kayıt; Banka hesabı açılması; Sağlık ve sigorta belgeleri için yardım; 48 saat önceden bildiri halinde kişisel tercüman sağlanır Son derece deneyimli kadromuz tüm müşterilere sorunsuz ve güvenli uyum süreci sağlamaktadır. Tüm detayları bize bırakın ve sadece kaliteli eğitim almanın keyfini çıkarın. Study Bulgaria.org ekibi daha ayrıntılı bilgi için emrinizdedir. İletişim: Inter Advice Group Ltd. Bulgaristan Plovdiv, 14 cad. "Otets Paisiy". tel.: +359 32/ 59 53 17; cep.tel.: +359 898/ 45 81 64; e-mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 ankete güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 anket eklemen artı puan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 tüm müzik marketlerde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 yoneticilerle iletisime gecip bi reklam verin de insanlar da ciddiye alsinlar sitenizi. boyle olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Para tuzağı hepsi, inananlar oluyor o kötü. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 tercihim 2. şık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Sondaki şık komikli şık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 ya blablabulgaria ya da blabla bulgaria. a mı diym b mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar