acgur Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Arkadaşlar günlerdir wow official forumları takip ediyorum. Orada gördüğüm kadarıyla druid ve hunterlar oyun içinde yeterince ağırlıkları olmadıklarını söylüyor ve bundan yakınıyorlar. Gerçi open beta gelince oynama fırsatımız olacak ve biz de ne olup bittiğini görebileceğiz ama eğer cevaplarsanız sevinirim. Gerçekten de bu classlar söylenildiği kadar zayıf mı? Oyuncular diğer oyuncular tarafından partylere davet edilmediklerini söylüyorlar. Bu doğru mu?[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Hım..bakma fırsatım olmadı druid ve hunter lara.. Şuan herkes Shaman ların cok güclü oldugunu cok kalite oldugunu düşünüyo.Nerdeyse Orc olan herkes Shaman ı tercih ediyo.Aslında bu tamamen kişisel yeteneklerle alakalı bir durum.Cesitli PvP videoları izlediginde bunu görmüş olursun zaten.Druid le cok güzel oynarsın kendine cok güzel kombolar yaparsın o zaman senin için Druid den üstün class olmaz.Tamamen kişisel bir durum bu.Bence offical forumlarda bu tarz yazıyı yazmış insanlar hunter ve druid le iyi bütünleşememiş ve basarılı olamamış insanlardır. Olay birde druid ve hunter fan larından dinlemek lazım..[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solitude Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Hunter'ların henüz talent tree'leri oyuna gelmedi. O yüzden şu anda tabii biraz güçsüzler. Ama eminim talent'ları gelince gayet güzel bir class olacaklardır. Şahsen hunter bir kaç kişiyle oynadım ve yardımları işime yaradı. Druid konusunda hiç bir fikrim yok, sanırım hiç druidlerle beraber oynamadım. Ama sen druid'sin, hunter'sın gruptan çık veya seni almayız gibi bir tavrı daha görmedim, enteresan geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Ben lvl 14-15 e kadar el druid oynadım güzel class kendını buffluyor heal sorun olmuyor yanı oynanabılır class oyunda butun classlara ıhtıyac var ya sen bosver mılletı 2 cesit druid yapabılırsın ornegın ıster sup yap bır nevi destek ister offansif yap talentlerde cıkınca belırlıyorsun zaten hunter olayına gelınce bence harbi süper bir class tame fılan solo zorlanmıyorsun ama tabi solo da bellı yere kadar :D bence her 2 class da güzel insanlar pof pof larla hep aynı classlara yuklenıyor yanlıs tabi onemlı olan sana uyan class bulmak cunku 1 char acıcan onu cok ıyı yapıcan 10 tane deil ^^[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 uzun zamandir aklima gelip gelip gidiyordu... WoW dada Daoc misali buffbotlar olacak mı? yani 2 acc biri druid öbürünü bufflayıp salacakmi ortamlara? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 öyle bişiy olursa cidden wow geleceğimi yeniden düşünebilirim berbat bi olay.[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 para kazanma stratejisi için yapabilirler ama umarım olmaz.[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Bende hiç sanmıyorum ama olabilir cunku para konuşuyo sonuçta.. ama olursa bk olur orası kesin DAOC u bitiren unsurlardan biride o cunku.. Bide PvP vieolarını nerden bulabilirim adres merirmisiniz ?[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK GayZerker..(RIP) Kanki the GAY DR00D.. Ariakan the UbaAAHR BM.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Burdan alabilirsin epey movie var[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 buffbot pek olası diil 1- tüm buflar 30 dakika-1 saat timerli 2- tüm potionlar 30 dk 1 saat timerli 3- buf çeşitleri classlar arasında dağılmış durumda, yani sadece 1 classtan 1 ton buff çıkmıyo[signature][hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Khalima........Shaman of the Legio Noctis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 DAOC'ta aynı anda iki karakterle oyuna girip kendine buff mı yaptırıodun serbestçe? Engellenmesi zor bir olay sanırım. Anca tüm bufflar aynı classta toplanmazsa engellenebilir..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 WoW da aynı anda 2 char ıle onlıne olamazsınkı[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Daocdada olamazsın ama 2. acc alınıp 2siylende ayrı ayrı girilir.[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 hunter hakkında yorum yapamam ama bence durid oldukça başarılı. zaten bir zayıflık sezerlerse düzeltirler merak etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 oha yapılmaz heralde birşeylşer yaparlar oyunu ıcıne ederler yoksa[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 ya yapsa nolcakki o kadar kasar kendini diğer acc karakteriyle bufflar sora warlock un veya druid in teki adamı debuff lar adamın verdiği para harcadığı zaman aynen gö.üne girer yani bu çok saçma bişey wow da zaten en uzun buff yarım saat sürüyo ki onu da rica etmesen bile hayrına yapan bi sürü kişi çıkıyo sende karşılığında ona bi hediye verirsen çok küçükte olsa zaten iyi bi dost kazanmış olursun ve bu tür saçmalıklara hiç gerek kalmaz bunun önüne geçmek için hiç bişey yapılamaz zaten kimsede kasmaz gibime geliyo[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 [Bu mesaj ucunbiri tarafından 26 Ekim 2004 19:11 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj ucunbiri tarafından 26 Ekim 2004 19:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 yok ya 1 saat süren bufflar var :D ama harbi kımsenın ole birsey yapıcagını sanmam zaten devamlı +party ıle olucaksın yanı yanında buffer da olcak :P[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 SWG bu buff olayı ve birkaç başka saçmalık yüzünden benim için ve birçok kişi için bitti...[signature][hline]swg: revhas of eclipse (retired) swg: satto of eclipse (retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Benim lvl 20 druid im var ve oldukça memnunum. Bu class sanki mage,warior ve priest karışımı olmuş o yüzden bayaa eğleniyon sürekli aynı şeyi yapmıyorsun. Mesela ben ilk başlarda root atıyodum sonra da kafalarına moon fire,wrath falan çalışıyodum.Sonra ondan sıkıldım başladım warior gibi dalmaya ayıya dönüşünce bayaa bi tank oluyosun.şimdi cat form da aldım daha güzel oldu.priest e benzer kısmıysa malum heal özelliği şu an bende 3 çeşit heal büyüsü var. Buff olarak ise şu an thorn:sana vuran adamın dmg almasını sağlıyor. ve mark of the wild:+105 armor ve +4 to all stats (rank 4(3 de olabilir.)) var. kısacası güzel bi class party e alınmama durumu ise yazış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 yaw keşke kuzgun olsaydı ne güzel hain hain süzülürdük.yada tornado[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Kedi modunda azcık stealth var diye hatırlıyodum..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 tek istegim oyuncak etmesinler... shamn guclu diye onun gununu dusurup paladine sonra paladin guclu olunca onu zayıflatıp mage i artirma vsvs gibi islemler yapmasınlar ilk oturtup oyle bıraksınlar guclu guclu kalsın zayıfta zayıf oteki turlu sonu gelmiyor cunku...[signature][hline]Jinnz Norton - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 said: McsPeyn, 26 Ekim 2004 22:58 tarihinde demiş ki: Kedi modunda azcık stealth var diye hatırlıyodum.. Ewt var zevkli oynaması ya güzel class[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 çok teşekkürler içimi bayağı bir rahatlattınız[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 said: -Mehanix-, 27 Ekim 2004 01:23 tarihinde demiş ki: tek istegim oyuncak etmesinler... shamn guclu diye onun gununu dusurup paladine sonra paladin guclu olunca onu zayıflatıp mage i artirma vsvs gibi islemler yapmasınlar ilk oturtup oyle bıraksınlar guclu guclu kalsın zayıfta zayıf oteki turlu sonu gelmiyor cunku... Tamam da güçsüz olduğu herkes tarafından bilinen bir classı kim seçer ki? Sen ömrünü tüketip güçsüz olacağını bilsen seçer miydin? Ya da oyun ilk çıktığında herkes bu class güçsüz olacak diyip güçlü classlara abansa ne anlamı kalır çeşitliliğin?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar