BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Osuran_boğa said: kanunen askere gitmek zorunlu . nası kırmızı ışıkta geçmek yasaksa bu da kanun.istisnalar olabilir gitmeyebilirsin hatta gitmeme imkanı olup da gidenlere ben de şaşıyorum . bu kadar basit bişeyi anlayamamak hayvanlıktır artık. ha ben sana hayvansın demiyorum , kendin arzu etmedigin surece. (şiir gibi alt alta yazamadım idare ediver öptüm lol) lol yazık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Oturan Boğa, ÖM atmışın felan uraşamıcam bunları alıp oraya kopyalamaya. Bak adam burda bi tanım yapmış. Saydığı şeyler "örneğin boklu tualete terlikle gitmek, şişeye işemek,cephanelikte sigara içmek" insani sınırların altında bir yaşamı tanımlamakta. Senin anlamadığın şey benim kimseye hayvan deme arzusunda felan olmamam. Orda adam bi şartlar tanımlamış bende demişim ki bu şartlar insani yaşam sınırlarının altındadır. Sense yaran mı var nedir durmadan abdurahman boztaş hesabı "ben hayvan deilim ben hayvan deilim" diye tiri viri yapıyosun. Son bi kez anlamanı sağlamaya çalıştım gene beceremessem itirafını kabul edip durumunu anlayışla karşılıcam anlatmaktan vazgeççem. Seleph said: Genwa said: Abi bu yapanlarin yapmayanlara gicigi ne ahaha YapAnlarda kuyruk acisi,yapmayanlarda da askerlik acisi oldukca anlasamayiz evlat Nizamiyeden iceri gireceksin,sevgilin,esin annen baban totoyu devirmis uyurken seni 2-4nobetine kaldiracaklar,terlikle o piyadenin boklu tuvaletlerine gidip,gerekirse o boklu terliklerle yataga uzanacaksin,nobet kulelerinde cisin gelecek,su sisesi dahi yasakken,devre bi su sisesi getir altima ettim diyeceksin,sigara icmek icin gerekirse olmeyi goze alarak cephanelikde cigara iceceksin,suratinda meymenet olmayan heriflere cavusum diyeceksin,anlatayimmi daha???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 sen şu çocuk gibi "yaran mı var yaran mı var" dan bi vazgeç önce ya yuh.bi konuda fikir belirtmek için illa beni mi etkilemesi lazım daha ne yazdığının farkında deilsin sen.niye uğralşıyosam yazık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=STjbSoZTaRY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Alınan tek sen varsın da ondan diyorum. Yoksa senle bi alıp veremediğim yok bi tanem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 öm de dahil hiçbi yerde "ben hayvan değilim" demedim ki sadece "biz salak mıyız" dedim alınan bi tek ben değilim seni adam yerine koyan bi tek benim tek hatam o.saçma yazılar videolar koydun ya noldu +1000 internet puanı mı kazandın şurda biz bizeyiz gerek yok böle şeylere. öptüm kibbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Has partinin yardımcısının yaptığı açıklama yüzünden patide insanlar birbirlerine ana avrat sövecek dereceye geldiler. Tamam arkadaşlar askere gidenlere 30ar binlira vereceğim gitmeyenleri de bedelliye göndereceğim üzülmeyin bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 +1300 rep aldım terazime tıkladılar ayrıca internette bi tartışma kazandım ki en büyük olay bence yendim ezdim eauheahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 BonePART sen yagli güres yapmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Seele said: BonePART sen yagli güres yapmak istiyorum. 10 dolar daha verecek? ulan bide benim yazdıklarım anlaşılmıyo diyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 lan ben almanim bana ne bakiyorsun. bin sen iş bin sen yagli güres. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 ya insan sırf yarın öbür gün oğlu ' baba sen askerde şunu yaptın mı ' sorusuna cevap verebilmek için bile gitmeli. hem sabır ve sinir kaslarınız gelişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 ooo thread'de askerlik çok sağlam argümanlarla savunulmuş, bakış açım tamamiyle değişti. yarın şubeye gidip ben de başvurayım hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 TD)Pentagram said: ya insan sırf yarın öbür gün oğlu ' baba sen askerde şunu yaptın mı ' sorusuna cevap verebilmek için bile gitmeli. hem sabır ve sinir kaslarınız gelişir. herkesin oglu düşük seviyelerde yetişmeyebilir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 TD)Pentagram said: ya insan sırf yarın öbür gün oğlu ' baba sen askerde şunu yaptın mı ' sorusuna cevap verebilmek için bile gitmeli. hem sabır ve sinir kaslarınız gelişir. Öğleden sonra vergi dairesine gidersen sabır kaslarından eyt beg bile yaparsın Türkiye'de, gerek yok askerliğe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 baba sen askerde patates soydun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Türkiye'de yaşıyoruz sabrımız daha ne kadar gelişebilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar