ArsMaxx Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 az önce aksiyonda vita drakonia yı gördüm sordum. pre order alıyomuş 8.9 milyon dedi uose acc ye . iyi midir beyler bayanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 çok iyide 8,9 milyon sadece key olarakmı alıyor,box olarakmı alıyor? ayrıca nereden alıyormuş?[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 kardeşim msn en neden kapalı da burdan konuşuoz ki. şöle. vita atlanticin en ciddi traderlerindendir nerden bulduu benim için önemli diil. transfer codeları da ondan almıştım. parayı verirsin o da sana icq dan kodu söler. kazık olayı onda yoktur. çünkü herkesle iş yapar. tabii ki box yok sadece code. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Adamlar oyunu japonyaya çevirdiler... Hayret bişey ya :([signature][hline]Gamer's East Owner & Coder İnatla Hala Zenciyiz Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Peki bu Samurai çıktığında eski accountları upgrade code u satılacak mı? Ve hemen satılıyor mu yoksa baya bir süre satmıyorlar mı?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 fiyatlari duser daha almak icin acele etmeyin gold ile siparis veren vatandaslar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar