Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ATI 9600XT, Max Payne 2 ve VPU Recover problemi

ghaldszar

Öne çıkan mesajlar

Sistem Intel 1,8, WindowsXP, 128mb.Asus ATI 9600XT, 512Ram, vs.
Son yaptıgım değişiklik ise Service pack 2 yi yuklemekti zaten simdi ondan uyuzum.

Neyse Arcane' nin muthis tavsiyelerine dayanamayıp bir Max Payne 2 aldım kendime. Actım zevkli zevkli oynarken küt diye takıldı görüntü ve karşıma bir yazı çıktı.

VPU RECOVER
VPU Recover, bir donanım kilitlenmesinden tamamen kurtaramadı ve yazılım gösterime geçti. Donanım gösterimini geri yüklemek için bilgisayarınızı yeniden başlatmalısınız.

Ben de öyle yaptım ve bilgisayarımı yeniden başlattım ki bir baktım ATI driverlar göçmüş. Ne control paneşl açılıyor ne bir şey. Hatta bilgisayar new hardware found dedi WDM driveri felan bile yükledi.
Neyse benim Catalyst driverim eski diye en son versiyonu cekip yukledim fakat maalesef Kontrol panel calışmıyor.
Catalyst Kontrol paneli acmaya kalktıgımda

CLI.exe - Application Error
The appli,cation failed to initialize properly (0xc0000135). Click on OK to terminate the application

diye bi şey cıkıyor.

Belki dedim sadece catalyst contol panele ulaşmada problem yapıyodur en iyisi ben oyunu bir deniyim. Bu sefer yine aynı mesaj cıktı.

VPU RECOVER
VPU Recover, bir donanım kilitlenmesinden tamamen kurtaramadı ve yazılım gösterime geçti. Donanım gösterimini geri yüklemek için bilgisayarınızı yeniden başlatmalısınız.

Simdi buyuk ihtimal bilgisayarımı tekrar acmaya kalktıgımda yeniden aynı problemler olucak.

VAr mı nedeni bilen ya da byle bir seyle daha once karşılaşan.

[Bu mesaj ghaldszar tarafından 27 Ekim 2004 15:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...