photographer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 capon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Letsgetthesunshine said: cambazct said: yok sasirmadim bilmiyorum hitlerne ne alakasi var mevzunun anlat ogrenelim ne derece sasirdigimizi Şöyle ki; said: İngiltere'de farklı marka kullanma sebebi, II. Dünya Savaşı sırasında Alman ordusuna üretim yapması yüzünden oluşan olumsuz imajından kurtulmaktır. Kaynak wiki, sözlükte de böyle bir yazı vardı diye hatırlıyorum. Duzelteyim; vauxhall 150 seneyi asan bir suredir ingilterede uretim yapan sembolik bir firma. Marka otomobil uretmeye basladikdan goreceli kisa bir sure sonra 1925 yilinda GM tarafindan satin aliniyor. Seneler boyu GM uretim bandinda iyilestirmeler yapip uretimi arttirirken 80 lerin basinda GM harcamalari kismak uzere opel araclarini yeniden markalayarak satisa sunuyor britanyada. Opel in oylece markete girememesinin sebebi vauxhall isminin gayet koklu olmasi ve yeni bir ismin fazla riski olmasidir. Cokca uzun bir sure astra,corsa,vectra gibi isimler dahi kullanilmayip vauxhall un kendi isimleri kullanilmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Ben de imaj korkusu yüzünden diye biliyordum, demek ki yanlışmış kabul ediyorum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Yeni konu açmıyım : Otomotiv sektöründe çalışmama rağmen arabalarla sektöre girene kadar içli dışlı olmamıştım hiç. Şimdi ikinci el sağlam bir araba arıyorum. Önemli olan şey güvenlik çünkü biraz dikkatsiz birisiyim ve acemiyim. Günde nerden baksan 120 km gitmem gerekiyor. Çalıştığım yer allahın dağında olduğu için ve henüz taşınmayı planlamadığımdan(bknz : Weissach). Güvenlik ağırlıklı ekonomik olabilecek bir araç arıyorum. Yer : Almanya Bütçe vermiyorum, gerekirse sıfır arabada alabilirim ama acemi olduğum için arabayı haşat etmekten korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 volvo (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Volvonun ufak tefek arabaları var mı. Dediğim gibi acemiyim. Yıllarca hiç üstüne düşmemiştim araba işinin başka şeylerden fırsat bulamayıp. Ufak bir model falan lazım. Ufak ekonomik güvenli... çok mu şey istiyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 DynamicK said: topluca londra'a yerlestiricem patiyi zaten. bi sokagi satin alip komsu oluruz. 5k pounda aston martin gorduydum gecenlerde. http://www.youtube.com/watch?v=PMgDUKnxIP4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 volvo c30 var mesela hem tasarruflu bir arac hemde güvenli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Polo bluemotion al abi. Hem ufak, güvenli hem de çok az yakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Selam, Golf veya Polo orada işini görür rahatça. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 abi üstüme toprak atın.. burada golf topu alırız o bedellere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 2006-2007 A4 hakkında ne düşünürsünüz , 40 K TL civarı sanırım fiyatları ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Selam, Kendisi dıştan B7 kasa olup, iç dizayn açısından B6 kasa ile aynıdır. Sanırım direksiyon farkları var sadece. Bir de biraz daha zengin donanımsal oyuncaklar falan var. B6 kasada o oyuncaklara pek önem vermemişlerdi de :P Benim için B6 kasa daha güzel. Bir de euroncap testlerine bakmanı öneririm. Sonuçta her yeni kasa ile rijitlik ve güvenlik biraz daha artıyor olsa gerek. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Gönül ister ki B8 olsun ama onlar tuzlu biraz. Aslında A6 bakıyordum , o bütçeye 2004 model falan alınabiliyor , B6 kasa olanlar Dedim ki bir kasa yeni olsun , 3-4 yaş daha genç olsun , A4 alayım . Doğru mu düşünmüşüm sence ? Bir de 100-120k KM yapmış oluyor araçlar , gerçi çoğunlukla sahipleri nasıl kullandı ve baktırdı ona bağlıdır. A4'ün hangi motor tipini tavsiye edersiniz , hep 100bg araçlar kullandım , biraz daha performanslı olsun istiyorum madem Audi kullanacağız . En azından 140 bg falan ? Bakım masrafları ağlatır mı ? İkinci elde yetkili servis dışında ustu bulmak lazım bi de güvenilir de , nerden bulcaz :D ? Edit : Ne dersiniz şu tarz bir araca ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 "Rent a car arabası, içine edilmiştir" diye sokak ağzı yorumu yapasım geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 kithnos o linkini verdigin a4 b6 kasa mı? eğer öyleyse yardım isterken yardımın dokundu (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Ulan gittin aldın di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Selam, O kasa B7. Açıkçası Audi'de hangi motoru önereceğimi şaşırdım. Ortalıkta 1.8T 120HP motorlar var :P 1.8T motorun 120HP'lik versiyonu dışındaki 160HP'lik olanı mantıklı olur. B6 kasa için konuşursak eğer 1.8T 193HP olan sport modeller var. CVT şanzımanlı modelleri senin tüketimde de fazla üzülmemeni sağlar ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 1.8 T , 2006-2007 model , B7 Kasa , 160 HP max 140 k KM , 45 bin TL ve altı birşey yakalarsam alacağım galiba. Şu benim Impreza'mı satmam gerekiyor , pek hızlı gitmiyor malum :) Kaç lt benzin yakar acaba şehir içinde ve karışıkta ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Selam, 11 litre civarı yakar diye tahmin ediyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 E çok değil o zaman , LPG'li olarak satılan varsa tercih edeyim mi ? LPG siz ise , ben kasmam onu takmakla büyük ihtimalle. Benim subaru da 12-13 lt rahat yakıyor , alıştık yettirmeye :) Çok km yapan biri değilim ztn 2007 model aracım 31 k Km de henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 önceki msjları takip etmedim subaru wrx mi bir de turkiye de mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 WRX değil , 1.6 olanlardan . İstanbul'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Selam, 1.8T sport 193HP multitronic şanzıman ile babam 11 litre harcıyordu ve güzergahı Göztepe-Dudullu-Göztepe idi. Sabah trafikte geliyor ve akşam da trafikte dönüyordu. Eğer yolun daha açık ise bu rakamı düşürmek elinde. LPG taktırma, yazık etme :) Eğer tüketimi yüksek buluyorsan diesel araç bak. Masraflarıyla iyi bir LPG sana 2bin TL'e mal olacaktır zaten. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 193 HP , trafikte gidip geliş ile 11 LT yakıyorsa , ben tamamım o rakamlara , karşılayabilirim rakamları :) Zaten en sık kullanacağım , İkitelli - Havalimanı Havalimanı - Bakırköy /B.evler İkitelli-Fatih Maksimum 10-20 şer km lik destinasyonlar yani hep :) Babandakinin B6 kasa olduğunu varsayıyorum ? B7 de değişen birşey var mı , motor gücü ve sarfiyatında acaba ? Bir de 1.8T ler 160 hp diye aklımda kalmış hep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar