vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Edirnekapı -> Mecidiyeköy istikameti köprünün bir bağlantı yerinde oluşan ayrılmadan dolayı trafiğe kapatılmış durumda. Haliç ya. Yıkılırsa ya da kapanırsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 buraya da yazam CHP zamanından kalma köprü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 ulen ben daha önce açmıştım hem de linkle :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 üstünde 2 zıplayıp oturtsunlar yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Oski said: buraya da yazam CHP zamanından kalma köprü ehe hangi chp zamanından yav ya da istihza süzgeçinden geçirememişte olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 ahırları cami yaptılar bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Update ettim, 20cm+ ayrılmış köprü yuh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 lan aklıma geldi bunu görünce. Kanalistanbul ne zaman açılıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 yarım saat önce geçtim üstünden, holly şit! yıkılırsa gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 som agizlik yapmayayim da bunun olacak herhangi bir depremle alakasi olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 bişey olmaz gidiş geliş açık zaten yalnız galatayla unkapnının anası ağlar diğer taraflara bişey olursa gerçi tem var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 yıkılırsa ohoohohohoh nası gg hemde. şimdi nasıldır trafık orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 ARKADAŞLAR! "benim o tarafa işim yokh, banane" demeyin. burda yaşanacak bir aksaklık tüm istanbul trafiğini etkileyecek, kelebek etkisiyle beykoz sahil yolunda bile trafik kitlenecektir!!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Deprem olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 şirkette kalıp diablo 3 oynamayı düşünüyoruz biz akşama kadar halletmezlerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Haliç'den canlı yayın... http://webtv.hurriyet.com.tr/hurriyettv-canli.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Loxias said: şirkette kalıp diablo 3 oynamayı düşünüyoruz biz akşama kadar halletmezlerse sirket adam ariyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 işin komiği ben ayrılıyorum şirketten yarın falan başka yere geçmek için =) bi başvur istersen hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 hemen drama ya orda gidiş dönüş toplam 6 şerit var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 ehehe e5 ama orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 METROBÜS BİLE ÇALIŞIYOR KİMSE AĞLAMASIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 istanbul trafiği taklaya gelmiş fena halde şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Metrobüs çalışıyorsa hayatım kurtuldu. Öğleden sonra sınavım var, hadi başarılar herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 metrobüs çalışıyor olabilir de, gayrimeşru çocuğu olsun isteyen binebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Önceki hafta da geç kaldım zaten, cumartesi maç gününe final koyan kafayı merak ettim hep. Bugün de geç kalırsam Haliç'ten atarım kendimi dönüşte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar