ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 IRL arkadaşımın ricası üzerine açıyorum konuyu. Zira forumla falan alakalı biri değil. Çinlilerden alıp sıkıntı çekmek istemiyor. Dolayısıyla burada bi sorayım dedim. Elindeki goldu satmak isteyen vs varsa satacağı miktar ve istediği mebla ile bir mesaj göndersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Günceldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 az beklemek daha iyi değilmi gold satışı başlıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Single oyunlar bile ne hallere geldi ya. Blizzard WOW gibi yaptı yine bir öncülük. Hadi hayırlısı. Gold satışına başlanacak zaten birkaç gün kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Bende aynısını söyledim ama almakta kararlı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 1 m goldu 50 tl den satıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Başka satan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Yok mu arkadaş satan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar