xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 3gs yi daha once kullandim. haliyle bi hayranligim var. samsung galaxy s2 aldim aylardir kullaniyorum. donanim olarak beni benden aldi. dusup durdu hic bisi olmadi. bi kere 3gs dustuydu her yeri catladi gitti. ama hayran kaldim bi kere alete. ipad de girdi araya derken bilemedim. ama galaxy s3 tanitimini da gordum pek guzel. bildigim kadariyla mayis sonu cikiyor samsung. dagitima gececek. en azindan rusya da oyle yaziyor magazalarda. nedir ne yapmak gerekir ve sizlerin dusunceleri? zannedersem boyle bi konuda yok. umarim bu konu ariza cikarmaz. sevgiler. opucukler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 bu yaz amerika'ya gideceğim aynı şeyi düşünüyorum, s3, sony xperia s, iphone 4s bu 3'ü arasında kararsızım. ama iphone 5 falan çıkarsa onu alırım ekime kadar, çıkmassa.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 iphone yaz sonunu bulur deyollaa ama ben inanmiyorum. ortaligi karistirip cins bi vakitte cikartirlar ya once ya sonra. ama sonrasina kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrAyZz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 S3 tede iphone5 tede genel kullanım için devrim niteliğinde bişey olmayacak. Ama iphone5'te tasarım değişikliği olacak bildiğim kadarıyla. Bende galaxy s kullanıyorum ve anti apple sempatizanı biri olarak bile iphone5'i merakla bekliyorum. Bu arada s3'ün ekranı s2'nin ekranından daha düşük kalitede üretilecekmiş onuda ekliim. Ucuza alırsan bi tanede bana al amerikadan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 yok la tam aksine rusya nin gobegindeyim ben. :) ekran dusuk kalite olacaksa zaten dokunmatigi iphonedan sonra tatmin etmiyodu o zaman hic tatmin etmez. manyak mi bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 acil degilse bir iphone 5 in cikisini bekle derim. ekrani buyuyecek deniyor falan. s3 un ekrani s2 den kotu degil eger mikroskopla incelemiyorsaniz , gozle goremeyeceginiz bir fark var ama karsiliginda daha uzun omru olan bir ekrana sahip oluyorsunuz. googledan aratin bulacaksiniz arti pil omru bakimindan da daha iyiymis. s3 bence alinmaz onun yerine s2 alin ayni sey en azindan cok daha ucuz olacak. sanki s2 satislarini pompalamak icin uretilmis gibi. ayni kamera, nerdeyse ayni ekran, ayni isletim sistemi, yeterince hizli olan aletin daha hizlisi. bir ara yazmistim ipgone 4s ne kadar gereksizse galaxy 3 de oyle olmus sanki. birde touchwiz cok igrenc bir kullanim arayuzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 acikcasi insan s3 alirsa nefsine yenik dustugunden alacaktir. yeni tasarimdan dolayi. ama iphone basli basina bir yenilik yapacagi soylenince insan su anda meraklaniyor. kanim delikanli. ama yazilimlar yine ayni olur. bi de soleseler iphone un ne zaman cikis tanitim tarihi olur. pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 iphone eylulu bulur diye tahmin ediyorum buyuk ekran olmasi disinda ultra uber bir yenilik ne sunar emin degilim. quad core 8 mpix camera, ios 6, falan filan daha ince daha uzun. widget destegi falan gelir belki ne biliyim. benim icin olabilecek devrim full kullanimda 3 gun giden iphone 5. hemen kaparim bakalim olacakmi. buyuk ekran seviyoruz tamamda her gun sarj mantiksiz derecesine garip. artik 1 hafta giden 4 inch yuksek cozunurluk bir seyler uretsinler. motorola razor maxx mi ne 3300 mahli bayagi basarili bu konuda hem ince hem buyuk falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 telefon dediğin iphone'dur abi. ipad'i alınca anladım bunu. fanları boşuna fan değilmiş sdf andorid dandik hem şu an için. ilerde iyileştirirlerse düşünülebilinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 iphone un yaninda buyuk yenilik diye yedek sarj aleti falan verirlerse sasmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 yok abi iphone alma s3 çıkınca s3 al babalar gibi iphone4s var bendede apple bitmiştir benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 iphone5 de hergun sarja girecekse cikarmasinlar hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 işte adamlar süper yenilik olarak 2 yedek batarya verirler iphone5 yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 iphone varken, gerisi gereksiz. Bence iphone'u bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 kafam cok karisik google androidin 5 senesi icin ndroid 5.0 olan 5 farkli telefon cikaracak diyorlar 2012 q4 icin. ama iPhone almam lazim artik ios yaziyorum ve test aleti istiyorum. ama telefonu android alip bi ipadde alabilirim galaxy s3 de cikiyor ama o odun dizaynin yaninda ask gibi dizayni olan htc one x var... of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 en büyük dertlerin bunlar olsun dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 samsung çöp androidi Sony al bide Ipad al en güzel ikili olur öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 senko said: en büyük dertlerin bunlar olsun dostum dert degil zaten bu kafa karisikligina dert demek gerzeklik olur. ama karar vermem lazim zira feci yabanciyim iphone arayuzune standartlarina falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 ben en son 3gs iphone kullandım. açıkcası çok memnundum s2'yi aldım daha memnun kaldım 4g ve 4gs leri azıcık karıştırdıktan sonra. ama ipad mükemmel bir icat olduğu kesin. iphone u en çok istememin ana sebebi dokunmatiğinden dolayı. ha bi de abi dizayn ve görünüş hep iyi. samsung odun kalıyor ama hızlı işte çok hızlı hemide. evet samsung s3 mü alalım ? iphone 5'i mi bekleyelim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 windows phone 8 çıksın da ortalık karışsın iyicene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 kimse girmez windows islerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 ayfon 5in yapıcağı en büyük yenilik ekranı 4.3 falan yapıp ekranı büyüttük biz süperiz diye gazlamak, o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 o gaza gelenlerdenim. ama bi de iphone aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 s3 dışarıda 550 euro demişler de türkiye fiyatı 2300 gibi bi fıyat duydum dogruysa eger 2 çift küfrüm var, tabi içinde default rus mus geliyosa işler değişir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 burda da 620 eurodan basliyormus. pehh.. s3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar