Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Light saber yapılırmı(Mev vs Heren Istiaron) bilimik konuşmalar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Pek bilimsel bir yaklaşım olmayacak ama benim düşüncemö eğer bir saat pilyle çalışan lazere jenerator bağlarsanız bişeyler kesebilir sizde light saberı bole yapın tmm light saber gibi gozukmez ama bazı seyleri kesebilir tabi onu bir yere kdr durdurmanında bir yolu bulunmalı :D
Mesaj tarihi:
peki başarılar... eğer yaparsanda bi tane alırım haa :)[signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir...
http://www.lucasforums.com/images/smilies/LSVADER.gif

-www.hisaroyun.com -
Mesaj tarihi:
saber degılde cubuk vasıtasıyla lıghtkatana yapılabılır tabı onun cektıgı enerjıyı saglamak ıcın hayvan gıbı jenerator gerekır ılerde kucuk jenerator cıkarsa sırt cantası seklınde guc kaynagı ıle yapılabılır zaten SW evrenındekı ılk jenerasyon kılıclarda guc kaynagına kabloyla baglıymış ehehe[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:
Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.

Mesaj tarihi:
said:
Estel_Anorien, 24 Ekim 2004 16:11 tarihinde demiş ki:
lazer zıvırtısını fazla ısıyla yaktığı zamanki tepkiyi merak ediyorum :P

-lan lan lan lazer gitti. mınaskim ya...

:lol: :D
Al bendende o kadar...

Yapınca bana getirin,bisikletin önüne takayım,trafikte araçların yanından geçerken bir açtınmı...BzZZZzn!...Evet, iyi işte yarar :D[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
00:00:00:00:01
Mesaj tarihi:
hmmm..
neden sonsuz döngü ile kasıyosunuz ki?
sadece lazeri belli bir noktadan sonra iyice "güçten" düşürecek tarzda bişey yapsanız? 1 metre sonrası mesela soluyor kayboluyor) tmm karizmatik ls olmaz ama en azından yok atomun sagına carptı curtu yapmassınız :D
bu arada gaz olayını anlamadım. aleti tüpe koyunca ne anlamı olacakki? lightcandle mı bu ? :P
Mesaj tarihi:
LethE son dediğini yaptık işte denicez işallah yakında
laser 1 metreden sonra düşten düşüp sağa sola dağılıcak
hatta çizebilsem çizicem üşeniyorum eheh[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Mesaj tarihi:
said:
Ardeth, 24 Ekim 2004 22:00 tarihinde demiş ki:
yapamadım desene şuna

LoL[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez.

en ince yerim bileğim..!?!
Mesaj tarihi:
yahu yapamadım diil
herene anlattım
olur diyoruz

heren eğer 700dolarlık laserinin siparişini geri çekmesse dener valla:)[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Mesaj tarihi:
Light saber mi floresan mı yapıyorsunuz? Yani light saberin amacı herşeyi ikiye bölmesi ama camların, fanusların içine falan koyarsanız bu iş biraz zor.
70cm mesafeden sonra gücünü tamamen yitiren bir lazer yapın olsun bitsin :P[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Mesaj tarihi:
absolut 70cmden gücünü yitirrmesi zaten çok kuvvetsiz olması oluyo ama çözüm bulduk galiba[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Mesaj tarihi:
havayla etkileşime giren bişiyle böyle fantastik işik çıkaramazmısınız mesela belli bir alan içinde sadece hava ile etkileşime giren bir tür elektrik akimi mesela şimşek çaktırın işin kılıcının bi ucundan diğer ucuna
boş uğraşlar tabi bunlar, plasmayla fln olur laserle deil o dediğiniz[signature][hline]so far I still know who you are but now I wonder who I was...
Mesaj tarihi:
eheh aslinda yapmak pek mantikli degil cunku starwars gezegeninde bildigim kadariyla bilimsel aciklamasi yok ls lerin. bi tane kristal var onlan yapiyoruz gibisinden bi şekilde aciklamislardi.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki:
benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa..
Mesaj tarihi:
said:
Elandoriel, 24 Ekim 2004 20:27 tarihinde demiş ki:bilim adamları lightsaber'ın 2050 yılında yapılabilecegini soyluyorlar

madem 2050 yılında yapılıcaanı biliolar niye bekliolarki yapsın kurtulsun şimdiden, bu bilim adamlarıda bilmio işi, bugünün işini yarına bırakmamak lazım, bide kolpa bi fikirde ben atiim;
böle 2 tane ışın yada düz giden bişi bulun, kesişince bu yakıcı hede hödö etkileri olsun böle arada küçük bi açıyla konulsun kesiştii yerler kılıcın über tarafı işte 70 cmden sonrada ayrılınca yakıcı etki kayboluyor çözdüm aştım ben olayı yaw bitek o süper ışınları bulmak kaldı fikir benden geliştirmesi sizden :p (tamamen noob bi şekilde ileri sürülüp kesişince coşan şeyler hakkında hiçbir bilgi içermemektedir)[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen
Mesaj tarihi:
esası fontlarla çarpışınca reaksiyona giren ve atomlarına ayrılan bi madde olsa şahane olacak[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 25 Ekim 2004 17:31 tarihinde demiş ki:
Öyle bişi yok ama yaklaştın bizim çözümümüze:)

belki vardır? ;)[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen
Mesaj tarihi:
ses seda yok?
chemical denedinizmi?
bu arada photonla reaksiyona giren bi alet nasıl yaparsın ki..
bide enerji sorununu düşündünüzmü? yada o ısınma?
neyse. yaparsanız haber verin. alırım valal bi tane :D
Mesaj tarihi:
said:
LethE, 27 Ekim 2004 01:03 tarihinde demiş ki:
ses seda yok?
chemical denedinizmi?
bu arada photonla reaksiyona giren bi alet nasıl yaparsın ki..
bide enerji sorununu düşündünüzmü? yada o ısınma?
neyse. yaparsanız haber verin. alırım valal bi tane :D

bulduun en yakin prize takacan[signature][hline]yesil ejderha...[/i]

Üzerime gelmeyin
Beni deli etmeyin
Çizdim, oynamıyorum
  • Yeni Oluştur...