Werb Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 bana mpeg dosyalarını fln 3gp formatına deiştiren program lazım internette arattım da bişiler yazmıslar yok işte nokia da bi program warmıs fln biri bana anlatırsa sevınırım :)
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 nokia pc suite var. nokia 6600'daki 3gp uzantılı videoları izleyebiliyorsun bu program sayesinde. yalnız mpeg'e filan çevirmesi olayı var mı bilmiyorum.[signature][hline]"And God said, Let there be light: and there was light."
Werb Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 bende k500 var 3gp leri izliyebiliyorum sadece ama bilgisayarda sanırım quicktime calıstırıo ama bana converter lazım :(
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Werb Buraya bir bak..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U''
Werb Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 bulamadım daha oncede baktım ama :(
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Nokia converter var. Herşeyi 3gpye çeviriyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Burayada bir bak ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U''
navyamphs Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 http://www.emyo.org/Smart.zip 10 dakkan war, site benim deel,silecem :)[signature][hline] Efendiler, benim yaptıklarım için bende bir olağanüstülük aramayınız. Bendeki tek olağanüstülük Türk olarak doğmamdır. Mustafa Kemal
mitin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 şu navy war ya çok yardımsewer bir insan bea.. ama üstüne gitmeyin navy'nin, hemen sinirleniyo... Navy ;)[signature][hline]Muhacirler kayıp edilmiş toprakların kutsal hatıralarıdır. Mustafa Kemal ATATÜRK
orhanozkara Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Forum.nokia.com adresine üye olduktan sonra nokia ile ilgili aradığın her türlü programa ulaşa bilirsin hatta adamlar abartıp birde nokia developer tools yapmışlar. Siteye üye olmadan indiremiyorusun. eğer bursada isen istediğin programları yaz temin edeyim. Nede olsa eski telefoncuyuz :P[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi
Werb Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 herkeze teşekkurler belirttiyim gibi 3gp converter lazım konuyu yazdıktan sonra ne yazıkkı dısarı cıkmam gerekti sımdı nokia forumlarına uye olup bulurum saolun [ öss ye hazırlanıomda eskiden gunde 12 saat bilg. oynarken sımdı 12 dk a dustu :( ]
Öne çıkan mesajlar