Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3gp convert

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bana mpeg dosyalarını fln 3gp formatına deiştiren program lazım internette arattım da bişiler yazmıslar yok işte nokia da bi program warmıs fln biri bana anlatırsa sevınırım :)
Mesaj tarihi:
nokia pc suite var. nokia 6600'daki 3gp uzantılı videoları izleyebiliyorsun bu program sayesinde. yalnız mpeg'e filan çevirmesi olayı var mı bilmiyorum.[signature][hline]"And God said, Let there be light: and there was light."
Mesaj tarihi:
bende k500 var 3gp leri izliyebiliyorum sadece ama bilgisayarda sanırım quicktime calıstırıo ama bana converter lazım :(
Mesaj tarihi:
şu navy war ya çok yardımsewer bir insan bea..
ama üstüne gitmeyin navy'nin, hemen sinirleniyo...
Navy ;)[signature][hline]Muhacirler kayıp edilmiş toprakların kutsal hatıralarıdır.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Mesaj tarihi:
Forum.nokia.com adresine üye olduktan sonra nokia ile ilgili aradığın her türlü programa ulaşa bilirsin hatta adamlar abartıp birde nokia developer tools yapmışlar.

Siteye üye olmadan indiremiyorusun.

eğer bursada isen istediğin programları yaz temin edeyim. Nede olsa eski telefoncuyuz :P[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi
Mesaj tarihi:
herkeze teşekkurler belirttiyim gibi 3gp converter lazım konuyu yazdıktan sonra ne yazıkkı dısarı cıkmam gerekti sımdı nokia forumlarına uye olup bulurum saolun [ öss ye hazırlanıomda eskiden gunde 12 saat bilg. oynarken sımdı 12 dk a dustu :( ]
  • Yeni Oluştur...