kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 sansür beni benden aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 sansürü görünce kendimi minecraft topağında sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 dinci yurtlarda yetişen şakirt gay nesil tahrik olmasın diye sansürlemişler adamın kolunu bacağını, yanlış olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 emanet said: said: Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, haberle ilgili bir açıklama yaparak “Bu etkinlikler sırasında ata sporumuz olan güreş içinde yer almayan bir bayan ile bir erkek sporcunun gösterisi ile ilgili inceleme başlatıldı” dedi. islamdan önce gayet kadın ve erkek güreşirmiş, kadın erkeğin gücünü tartarmış vs. defolsunlar gitsinler arabistana bizim kültürümüz dedikleri kültür orda, bizde rahatlasak. Beni eşim karadenizli. Böyle bir evlilik öncesi güreş olsa güreşmez direk vurur lan. Tehdidi bile öyle kızınca seni vururum diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar