Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 böyle bir durum oluşmuş malumunuz: http://www.hurriyet.com.tr/gundem/20597254.asp benim için haber değeri bile taşımayan bir olay ama malum ülkede bi ahlak bekçiliğidir gidiyor. biz kimsenin türbanına karışmıyoruz da, niye devletim madalyalı sporcusuna bu davranış diye çocukça saldırılarda bulunmak istemiyorum ama büyük çoğunluk buraya kadar okumadan cevap vereceği için yersiz bi izahat oluyor. ben sadece masum türban savunucularını bu konu hakkındaki yorumlarını bekliyorum. buda milli gazete bonusu: http://gundem.milliyet.com.tr/milli-gazete-den-ilginc-sansur/gundem/gundemdetay/21.05.2012/1543101/default.htm?ShowPageSkin=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 hayatımda ilk kez böyle bir sansür gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Bir kadınla bir erkek hiç mi yarışamaz, nerede eşitlik. Hem birbirlerine tekniklerini göstermişler, en sevdiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2012/05/21/milli-gazete-den-ilginc-sansur-2283442.Jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 o sansür ne ya, abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 "İşgale uğrasa üzülünmeyecek ülkeler" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Haberde kimin kazandığı neden yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 deri olarak yüzler kalmış onları mozaiklemeyi unutmuşlar, işlerini düzgün yapmıyorlar olmuyor böyle! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seleph Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Kadinla erkek guresirmi olm:s ,insaatda kadinin demr baglamasina benziyo,tus ediyim derken ya elini herif mayonun altina sokarsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Feamer said: biz kimsenin türbanına karışmıyoruz da, Komik. Aslında ironik. İnceleme başlatmak ne demek? Ve insanlar bu hakkı neden kendilerinde buluyor? Belki sen karışmadın ama senelerdir karışanlar var. E doğal olarak bu hakkı kendilerinde görüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Seleph said: Kadinla erkek guresirmi olm:s ,insaatda kadinin demr baglamasina benziyo,tus ediyim derken ya elini herif mayonun altina sokarsa? yağlı güreşmi lan bu elini sokucak.. haber değeri bile olmayan bişey bencede vali inceleme başlatmış sansürler fln saçmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Adamı niye sansürlemişler? Not: Arkadaki adamın kolları gözüküyor ama bak olmadı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/34kadin_erkek_guresine34_sorusturma_h882017.jpg?v=7e51621854ed005361a65464d0f66d94 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Llama said: http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2012/05/21/milli-gazete-den-ilginc-sansur-2283442.Jpeg Aman tanrım kollar ve bacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 ama saçı sansürlememişler ne hikmetse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Ahahahha ince gördü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 şu şark arap kültürü ahlakı çok pis bi şey ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 yağlı güreşmemişlerki, grekoremen güreşmişler. ata sporu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Benim anlamadığım tamam vali bu işten prim yapıcak belli de bu haberi yapan gazetenin prim yapacağı konu neresi ellerine ne geçicek onu anlamıyorum. Amaç sadece "yalakalık" mı? Sakın tarafsız haber yapıyor demeyin böyle birşey şu gazete için imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 aferin 24 kişinin 10 yaşında kız cocuguna tecavüz ettigi ülkede ahlak adına güzel şeyler yapıldıgını görmek sevindirici,ben sansürü destekliyorum arkadaşlar,sayın valimiz gibi adamlar sayesinde bu millet muasır medeniyetler arasına girecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Bunlar ön hazırlık safhaları yav alışın artık hala niye sansürmüş vs tartışıyorsunuz. Sansür demek ki bunu sansürleyen abilerimiz insanların karılarının kızlarının kollarını dizaltlarını falan görünce tahrik oluyorlar o yüzden yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Biz hergün güreşiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 said: Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, haberle ilgili bir açıklama yaparak “Bu etkinlikler sırasında ata sporumuz olan güreş içinde yer almayan bir bayan ile bir erkek sporcunun gösterisi ile ilgili inceleme başlatıldı” dedi. islamdan önce gayet kadın ve erkek güreşirmiş, kadın erkeğin gücünü tartarmış vs. defolsunlar gitsinler arabistana bizim kültürümüz dedikleri kültür orda, bizde rahatlasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 O ne abi dothraki miymiş bu adamlar İslam'dan önce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 güreşmedens evişenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar