Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uyku felci-yarı uyku hali durumu

Nigger_of_the_sand

Öne çıkan mesajlar

Bunun çözümü Lucid Dreaming denilen olay

kısaca örnek vermek gerekirse,

gün içerisinde sürekli saatine bakıyorsun ve kendine ben uykuda mıyım, değil miyim ? diye soruyosun her defasında eğer saatinin akrep yelkovanını görüyorsan ben uykuda degilim diyosun, göremiyorsan ( dijitalse ekran flu olur) ben rüyadayım diyorsun bunu dediğin anda rüyada olduğunu anlayıp istediğin zaman kalkarsın, istedigin nesneyi istediğine dönüştürürsün ya da istediğin gibi uçarsın takılırsın.

Ben de her gece kabus, karabasan ot bok görürdüm, bunu bir arkadasım söylemişti ve uygulamıştım. Tabi kişiden kişiye tam olarak rüya farkındalıgını yakalama süresi degişebiliyor.

ama ben de işe yaramıştı ve istedigin zaman matrix'teki gibi hafif eğilip zıplayarak uçmak mükemmel bir zevk :)

ps: saatim yok diyosan kolunu çimdikle, acırsa rüyada degilsin -> acımazsa rüyadasın.
Sosyal ağlarda paylaş

sadman said:

Nigger_of_the_sand said:

İstediğim zaman uyanıyorum

troll değil, gerçekten merak ediyorum şunu nasıl beceriyosun?

Bu bahsettiğim yarı rüya-yarı gerçeklik durumlarının tamamında olayın rüya olduğunun farkında oluyorum. Vücudumun az da olsa hala çalışan kısımlarını (göz kapakları, parmak uçarı) hareket ettirerek uyanmayı başarıyorum. Net bir şekilde düşünmek de işe yarayabiliyor, zira beyin daha zinde çalışmaya başlayınca uyanmış oluyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...