Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 da ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 bak yine oldu az once, eheheh goruyomusun o sirada da yi birlesik yazmisim, hooopp bak gene oldu ekikeikeieki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 allah sifa versin kardes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 3 yasindayken bile kabuslarimi korku filmi niyetine izliyordum ruya oldugunun bilincinde olup , hala oyleyim . Muhtesem bir beyin kontrolum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Nigger_of_the_sand said: İstediğim zaman uyanıyorum troll değil, gerçekten merak ediyorum şunu nasıl beceriyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Bunun çözümü Lucid Dreaming denilen olay kısaca örnek vermek gerekirse, gün içerisinde sürekli saatine bakıyorsun ve kendine ben uykuda mıyım, değil miyim ? diye soruyosun her defasında eğer saatinin akrep yelkovanını görüyorsan ben uykuda degilim diyosun, göremiyorsan ( dijitalse ekran flu olur) ben rüyadayım diyorsun bunu dediğin anda rüyada olduğunu anlayıp istediğin zaman kalkarsın, istedigin nesneyi istediğine dönüştürürsün ya da istediğin gibi uçarsın takılırsın. Ben de her gece kabus, karabasan ot bok görürdüm, bunu bir arkadasım söylemişti ve uygulamıştım. Tabi kişiden kişiye tam olarak rüya farkındalıgını yakalama süresi degişebiliyor. ama ben de işe yaramıştı ve istedigin zaman matrix'teki gibi hafif eğilip zıplayarak uçmak mükemmel bir zevk :) ps: saatim yok diyosan kolunu çimdikle, acırsa rüyada degilsin -> acımazsa rüyadasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 sadman said: Nigger_of_the_sand said: İstediğim zaman uyanıyorum troll değil, gerçekten merak ediyorum şunu nasıl beceriyosun? Bu bahsettiğim yarı rüya-yarı gerçeklik durumlarının tamamında olayın rüya olduğunun farkında oluyorum. Vücudumun az da olsa hala çalışan kısımlarını (göz kapakları, parmak uçarı) hareket ettirerek uyanmayı başarıyorum. Net bir şekilde düşünmek de işe yarayabiliyor, zira beyin daha zinde çalışmaya başlayınca uyanmış oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Bendeki tam olarak bu, geçmiyor bir türlü. Zaten uyuyamıyorum, uyuyunca da böyle oluyoruz. PS: Lucid'de (RÜYADA) olduğumu anladığım an uyanmaya çalışıyorum malesef olayın korkutuculuğu yüzünden. Demek ki gözleri tekrar kapatsam ben de kontrol ederim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar