Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Bu insanları anlamak mümkün deil Tayyeap amca çıkıyor memurumuzu mağdur etmeyiz siz iyisiniz güzelsiniz yalarım filan diyor iyide diyior allah için hiç mağdur olmadık Durun size bir hesap yapayım Milletvekili maaşı 10.000,00 TL %45 zam alıyor oldu maaşı 14500,00 TL bir memur maaşı 1.624,00 TL %3 zam alıyor oldu maaşı 1.674,00 TL yani geçen sene aldığım paradan ortalama 600,00 TL fazla maaş alıcam bu yıl Elektriğe 1 yılda yapılan zam %21 yani geçen sene ayda 100 TL elektrik faturası ödeyen bir kişi bu yıl 121 TL ödeyecek yani bu demek oluyorki geçen yılda 1.200,00 TL yıllık elektrik ödediysem bu yıl 1.452,00 TL ödeyeceğim yani 252,00 TL fazla ödeme yapacağım Doğalgaza 1 yılda yapılan zam % 20 yani geçen sene ayda 100 tl doğalgaz faturası ödeyen bir kişi bu yıl 120 TL ödeyecek yani bu demek oluyorki geçen yılda 1.200,00 TL yıllık doğalgaz ödediysem bu yıl 1.440,00 TL ödeyeceğim yani 240,00 TL fazla ödeme yapacağım ee bana kaldı 100 TL bu kalan para ile ailemimi geçindireyim yol paramı mı karşıliim yemek mi yiyeyim su ve diğer giderleri mi ödeyeyim gezmeme ve kültürel faaliyetleremi ayırayım siz söyleyin arkadaşlar İşte %3 ün hikayesi kabaca budur yorum sizin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 memur eskiden de ağlıyordu. bunu bile bile memur olmuşsun. artık yapacak bişey yok. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 ya ben mesleğimi ve mesleğimin taşımız olduğu onuru ve vatanıma hizmet anlayışı ile girdim bu işe Ancak bu olanlar cidden bizim belimizi bükmekte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Memur ile aynı işi yapan özel sektörde olanlar asgari ücreti anca alabiliyor, ilk önce onların maaşında bir düzeltme yapsınlar ondan sonra memura geçsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Qualance said: Memur ile aynı işi yapan özel sektörde olanlar asgari ücreti anca alabiliyor, ilk önce onların maaşında bir düzeltme yapsınlar ondan sonra memura geçsinler. ya hocam benim burdaki sitemim tabiiki şahsi değil ben tüm bizim durumumuzda olan insanları baz alarak söylüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Loxias said: memur eskiden de ağlıyordu. bunu bile bile memur olmuşsun. artık yapacak bişey yok. gg arkadaş ne güzel aciklamis buna şu kadar zam var buna şu kadar ama gel gör memura azıcık zam veriyorlar demiş senin yaptigin yorumun akla mantiga sigar bi yanı var mı? neden bu acımasızlık? düşen adama düşmeseydin kardeşim diyen şoparlar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 sürünsün memurlar. bi iş yaptıkları yok zaten gizli işsizlik.. beleşçiler sizi gidi. (herkeze değil genele'e lafım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 yüzde 10 enflasyonla her türlü içerdesin hesaba kitaba gerek yok. sadece sen değil yıllık en az yüzde 10 zam almayan herkes içerde. oyuzden rahadolun geniş takılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Ne desek boş abi, ne desem havada kalacak. Üzülüyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 %22.5 fix zammım var. problemo officer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 çoğu memur yatıyor orası dogru ama işini adam gibi yapmaya calısanlar da var neyse bize bu fazla bile bütçeyi çok açmamak gerek seçimlerde kömür makarna sıkıntısı çekmesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 ee hani ülke büyüyordu ? Hani dünyanın en büyük 10 ekonomisi olmasına adaydık hani ülkeye para girişi çoğalmıştı Neden bizim Türk vatandaşımız bu büyümeden payını alamıyor ?? Kim alıyorsa benim payımı haram zıkkım olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 "nutella yerim" said: çoğu memur yatıyor orası dogru ama işini adam gibi yapmaya calısanlar da var neyse bize bu fazla bile bütçeyi çok açmamak gerek seçimlerde kömür makarna sıkıntısı çekmesinler (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 benim de memur arkadaşlarım var neyse sözleşmeliyim ben ama sırf memur sıfatı için moral zammı yapması lazım memur ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Katibim said: ee hani ülke büyüyordu ? Hani dünyanın en büyük 10 ekonomisi olmasına adaydık hani ülkeye para girişi çoğalmıştı Neden bizim Türk vatandaşımız bu büyümeden payını alamıyor ?? Kim alıyorsa benim payımı haram zıkkım olsun :) payını alıyorsun abi. wikipedia ya girdiğinde ağaoğlunun, sabancının bilmem kimin gelirini bölüp kişibaşına düşen geliri hesaplıyolar işte. ekonomi kötü diyenere, çıkıp "20 BİN DOLAR OLDU LAA KİŞİ BAŞINA DÜŞEN GELİR" diye savunmalar yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 adam gibi zam yapsin da insanlari dagitacagi makarnaya komure istemezuk diyebilecek seviyeye mi getirsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Loxias said: memur eskiden de ağlıyordu. bunu bile bile memur olmuşsun. artık yapacak bişey yok. gg sen de ağla eğer memurlar gibi insanca yaşayamıyorsan. ama 3 kuruşa tamah etmeyi alışkanlık haline getirdiysen, emeğinin karşılığı yerine verilen sadakayla da yaşayabiliyorsan o senin tercihin. ama bunu kader bellemeyip susmayanlara da ağlıyorsun, bile bile memur oldun deme. hak verilmez alınır her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Memurlar yatıyor diyorsunuz da abi sanki bütün milletvekilleri durmadan çalışıyor gibi oldu diğer türlü de. Adamlar bütün gün kavga edip asıl parayı onlar götürüyor mecliste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 ironiden anlamayan nesil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 sus size mustahak. secmeseydiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 memurun halinden memur anlar hanımlar beyler. Ben özel sektördeyim zamlar daha düzgün ama 14 saat mesai yapıyorum sık sık. Memur yatıyor denmesi şundan ötürü memur aslında normal çalışıyor özel sektörle karşılaştırınca yatıyo gözüküyor ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Seele said: sus size mustahak. secmeseydiniz. seçmeyecende seçilecek mi var? hepsi aynı yolun yolcusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 yoo memurun içinde yatanlar çok daha doğru bir önerme, daha doğrusu işten anlayan memurda ortada fazla yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Öyle abi, resmi dairede işini yapabilmen için akşama kadar beklemen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 bötön mömörler yötöyööör demeyi bırakın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar