Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dayanamadım sorucam

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya herkes yazıo itülü patiler buraya odtulu patiler şuraya acaba bnm okulumdan olan pati warmı die merak ettim..anadolu bil'den olan warmıııııı???? ;)[signature][hline]eNjOy tHe SiLeNcE
Mesaj tarihi:
çok karışık bi topic olmuş.[signature][hline]BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki:
benim bi kusum war sapasaglam
hemde kocaman [/b]

[spo1=Paticik Antipatik Birliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Ferrero,Neronn,_Dalamar_,Raistin...
[/spo]

E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Mesaj tarihi:
Yarın okul açılıyormuş?[signature][hline]Madcat..
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Mesaj tarihi:
.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?

[Bu mesaj Pyr0 tarafından 12 Eylül 2004 19:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
wussy, 12 Eylül 2004 18:40 tarihinde demiş ki:
merak ettikleri için mi?

Yokda liselerle beraber toplandığında insanı sinir edici boyutlara ulaştığı için bu tip konular, nerdeyse konu dışındaki ''abi kız arkadaşım beni terk etti böhü'' temalı konularla yarışacak hale geldi.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
said:
Eternal, 12 Eylül 2004 19:08 tarihinde demiş ki:
Babacum cok konuşunca asabın bozulurmu ?

bilmem dnemek lazım yani çok konuşulunduktan sonrakiolayları hatırlamıyorum[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"

Kapattık dükkanı
Mesaj tarihi:
yaklaşmayın...elimdeki pille kendime elektrik verip kalbimi durdurup öldürrüm....[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
eheh bir de yan sıra arkadasin paticikten cikiyomus :D[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki:
benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa..
  • Admin
Mesaj tarihi:
o nickler elemanların int explorer da dier sitelere girerken yazdıkları nicklerin genelini kapsamaktadır bence :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
Qui, 24 Ekim 2004 00:45 tarihinde demiş ki:
horasınki gerçek, o esas yılan
Wendigo, 26 Ekim 2004 00:16 tarihinde demiş ki:
kılıbık mıyım? sanırım evet ;)=
Mesaj tarihi:
bence de, onu dicektim.
tabi cektim caktımla olmuyo bu işler.
mesaj da atmıcaktım ama başladım yazmaya.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendo
Mesaj tarihi:
onların hepsi öcü..

bu arada kızancıklar olmuş selelere dolmuş..

kızancık marmelatı isteyen bana öm atsın isteyene keçi boynuzu da veririz..[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;

Kapattık dükkanı
Mesaj tarihi:
said:
lord_elvyn, 26 Ekim 2004 18:31 tarihinde demiş ki:
eheh bir de yan sıra arkadasin paticikten cikiyomus :D

olmuş bir olaydır

gimli-arcane ikilisi[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;

Kapattık dükkanı
Mesaj tarihi:
ya da hacklemişlerdir:)

bu arada harbi geyiğin suyunu çıkartmışsınız...[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
valla en çok kutluyoruz arkadaşı
abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum
[b]KoC Icq
  • Yeni Oluştur...