Hickman Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 total club manager 2005 çıkmış arkadaşlar millet almış oynuyo valla acaba atıyolarmı yoksa gerçek mi ben bornovada bulamadım.oynayan varsa nasıl olmuş merak ediyorum bir cm yani FM hastası olarak
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Guzel. Artık gece gunduz scribtlerı sabıt bı oyunla ugrasır durursunuz.
Dygrogrand Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 arkadaşlar ea bu sene biraz akıllanmış, bu bana gelecek sene için umut verdi. fifayı biraz düzeltmişler şutlar kalmış.. tcm'de de bence gayet düzeltmeler var. ilk 2sini 3er saat oynamıştım, bu seferki biraz ii gibi bilemiorum gerçi daha 2 saat oldu :P ama yine de gelişme var gibi. taktikler oyuna gerçekten etkli ediyor sanki bu sefer..[signature][hline]
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 aldım oynuyorum gayet güzel olmuş..menülerin yeni hali daha iyi fakat hala 3d maç izleme olayı güzel değil bence.[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
yevaud Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 cm yi hiçbir zaman sevemedim bence total club daha iyi hemen temin etmeliyim[signature][hline]
arcane Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 dün ben de gördüm çıkmış, şüpheniz olmasın. ancak menejerlik oyunlarıyla aram iyi olmadığından yeltenmedim.kutunun arkasındaki resimler baya güzeldi beni bile çekti vallahi.[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava!
Öne çıkan mesajlar