paramecium Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Selam, Güzelmiş... 110HP ve 6 ileri vitesli sanırım. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 "Tek değişen parça arka plaka sacıdır" ne demek, ince mi görmüş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Selam, LOL :D Ben de babamın 2008 Laguna'yı satsak mı diye düşünüyordum da bu da güzel bir alternatif olurdu. Laguna'nın bagajını beğenmiyor :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Vodan said: "Tek değişen parça arka plaka sacıdır" ne demek, ince mi görmüş? :):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Vodan said: "Tek değişen parça arka plaka sacıdır" ne demek, ince mi görmüş? Plakanin takildigi bolum ayri , komple bagaj kapagi degil , diktortgen ufak lavuk bi parca, herifin teki tiklatinca ufak gocuk oldu , peder de ne kullanicam boyle ya diye degistirtti. Ne yazsaydim ki oraya, faturada islemin adi oydu, bu arada fiyatina gore en ucuz en temiz megane budur heralde sitedeki. 5 tane araba var alayindan kurtulmaya calisiyoruz (: Isteyene 2012 transporter camli van da verebilirim 8 binde sifir gibi arac. Ya da 89 land rover defender 110 var 20 liraya, dizel 3 litre nissan BD30 motorlu canavar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 paramecium said: Selam, Güzelmiş... 110HP ve 6 ileri vitesli sanırım. Saygılar. Otomatikler 110 sanirim bu 105 ama simdiye kadar gordugum en az yakan araba, 1.3 70hp fiorino da var bundan cok yakiyor olabilir gitmedigi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Selam, 105 ise iyi... 110HP'lik 6 ileri vitesli kombinasyon ile benim 100HP'lik 5 ileri kombinasyon arasında 1 litre çok rahat oynuyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Esh said: Vodan said: "Tek değişen parça arka plaka sacıdır" ne demek, ince mi görmüş? Plakanin takildigi bolum ayri , komple bagaj kapagi degil , diktortgen ufak lavuk bi parca, herifin teki tiklatinca ufak gocuk oldu , peder de ne kullanicam boyle ya diye degistirtti. Ne yazsaydim ki oraya, faturada islemin adi oydu, bu arada fiyatina gore en ucuz en temiz megane budur heralde sitedeki. 5 tane araba var alayindan kurtulmaya calisiyoruz (: Isteyene 2012 transporter camli van da verebilirim 8 binde sifir gibi arac. Ya da 89 land rover defender 110 var 20 liraya, dizel 3 litre nissan BD30 motorlu canavar. ali ağaoğlu sanayi edition Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar