GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 arkadaşlar 2006 nissan tekna 1.6 model araç son 1.5 senedir sorun çıkarmaya başladı servis ve parça ücretleri ciddi anlamda can sıkıyo, 2009-2010 arası megane almayı düşünüyorum her türlü olumlu olumsuz yorumlarınız benim için önemli teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Türkiye yollarında çok çabuk dağılıyorlar. Bi yerden sonra her yeri langur lungur ses çıkartıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 nissan tekna ? nissandan inilip renault'ya binilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 nissan primera 1.6 tekna olucak tam model. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Selam, Parça ve servis konusunda en azından sıkıntı yaşatmaz sana ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 sorunlu bi lagunadan inip megane a biniyor olucaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 az yakar , parcası var ve ucuz.fiyatı normal sayılır. 3 5 senede orkestra gibi bir araba olur(sürekli kullanacaksan) , havası yok(Kızlar bakmaz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Megane'ın son makyajlısından al derim, mesele kızsa ona bakmayan kız yoktur sanırım. Megan'ın ilk versiyonundan sonraki makyaj da bayağı değiştirmişti arabayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Selam, Sedan mı yoksa HB model mi konuşulan? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 sedan veya hb benim için hiç önemli değil, evet bugün magane bi taksiye bindim şürüş konfor açısından kesin farklı o konuda haklısınız. ama olsun nissan servis'e her gittiğimde elim titriyerek gitmekten iyidir, sık sorun çıkarmasın çıksada ucuza halledilsin yeterli benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 şimdi dikkatimi çekti hb modellerin iç kısımları daha dar ve küçük, sanırım sedan dan yana tercih kullanıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 nissan'da nasıl sorunlar çıkıyor 2001 megane vardı 11 sene sonunda, geri vites halat koptu, kaput ve kapı telleri koptu (tel çekme testi biraz sıkıntılı da, düzgün alsalarmış) onun dışında arızasını hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Selamlar, daha 3 ay önce 0 megane hb dynamique aldım. Daha alım sırasında bende fluence düşündüm fakat renault'da çalışan arkadaş bana hb'yi tavsiye etti çünkü fluence megane şasisinin üstüne kondurulmuş bir araç ve yol tutuşta hb daha güvenilir dedi. Daha öncedende fluence için iyi şeyler söylenmiyordu etrafımdan. Fakat, daha araba yeni 3000'i geçti ki renault yine renault'luğunu yaptı sağından solundan sesler gelmeye başladı. Mesela eğer radyo açık değilse dururken frene bastığımda sağ ön disk'in sesini duyuyorum. tümseklerden geçerken sağ arka amortisor gıcırdamaya başladı. Direksiyonu hızlı tam çevirdiğinizde servo size kendi halk müziğini çalıyor. Sürücü tarafındaki cam açma düğmesi hızlı basınca bazen sapıtıyo. EDC şanzıman(söylemeyi unuttum araç otomatik) 1'den 2'ye geçtiğinde sarsılma yapıyor. Aslına bakarsanız hani çok ufak şeyler fakat miğde bulandırıyor. Ben aracı 52k TL'ye satın aldım ve bu fiyatta böyle şeylerin olması can sıkıyor(daha önce bu sınıfta hiç araç kullanmadım). Bunlar sonuçta arabanın mekaniği veya güvensizliğinden kaynaklanmıyor, kafama takmam diyorsan onun dışında gerçekten rahat bir araba uzun yol'a güvenle çıkabilirsin. Uzun sürede ne mekanik nede elektronik arıza çıkarıcağını düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 2010 megane hb kullanan bir tanıdık'dan tavsiyeler aldım evet 1 sene olmadan oda arabadan sesler gelmeye başlıyor dedi sanırım malzeme kalitesi ile ilgili, oda opel vectra dan megane geçiş yapmış benzer sebeplerden dolayı, ucuz etin yahnisi burda araç tan ses gelmesi olucak gibi katlanıcam artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 al astra sedan şu jant yeter http://img101.imageshack.us/img101/4871/grnt082g.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Opel hertürlü ezer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 opel ezerde :D opel'in servis bakım, parça masraflarıda beni üzer:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 dizel çok masraflı, lpg patlıyor, yedek parça çok pahalı geçin bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 mazda al servis yüzü görmezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Fistan said: mazda al servis yüzü görmezsin Mazda hala ayni otomatik sanzimani kullaniyorsa sofor yuzude gormez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 bilemem ne alaka söyledin ama mazdanın senelerdir dünyada en az servis gerektiren marka oldugu cikiyor sürekli arastirmalarda. otomatik vites almayversin sorunluysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Mazda iyi araba, ozellikle ticarileri falan iyi guzel de, dunyada oyle inanilmaz bi siralamada degil. birde her aracin bakima ihtiyaci var, yok diye bisey yok. Arizalanma orani dusuk diyorsak onun icin de mazdanin domine ettigi marketlerideki satislarina ve kullanim sartlarina bakmak lzm. renault, ford, hyundai gibi neredeyse cogu ulkede filo araci olarak kullanilarak zorlanan araclarin raporlarda dusuk siralarda cikmasina sasirmiyorum mesela. Dolayisiyla o raporlar ozellikle kronik bir problemi ve tekrarlayan sorunlari isaret etmedigi surece bence gecerli degiller. Ve hayir, artik mazda o otomatik sanzimanlari kullanmiyor. En son ford ve getrag sanzimanlarini kullaniyorlardi. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Selam, Neden her Mazda kelimesini gördüğümde aklıma mx-5 düşüyor :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 bende mx5 gördüğümde alfa romeo spider aklıma geliyo:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Rotweiler said: Opel hertürlü ezer. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar