Seleph Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 arkadaşlar laptopu her açıp kapattığımda veya uyku moduna geçtiğinde,anlamsız bir biçimde kablosuz ağ hedesi kapanıyor,ve tekrar sağ tıklayıp sorun gider le açmaya çalışıyorum,nedir bu problem varmı bir bilgisi olan ? laptop asus,atheros ar9285 de wireless kartın adı galiba,ayrıca sürücü güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Power Management olayı. Wireless için Asus'un yükledi bir program varsa silip Windows'un kendi araçlarını kullan, sistem ayarlarından da wireless'ın enerji sağlamak için kapanmasını engelle belli bir süre kullanılmadığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seleph Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Sagol dostum cozdum sorunu ,mr muscle gibi yetistin ve sonuc harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar