Ren Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 yeto +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 donanımhaberin mezarcı başlıklarına benzemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 yok ya ne mezarcılığı adam düzgünce bi soru sormuş "senin malının özelliği nedir" diye ordan biri üstüne alınıp (niyeyse) terslemiş konu sahibi de açıklamasının üstüne artı laf sokarak iyice vermiş coşkuyu topiğe. meov da sol kulvardan kaptırıp birinciliği almış yalnız tebrik ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 tezgahın önünü kapatmayın kardeş, almıcaksan çekil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 neyse ki buranın leş ortamına gerek kalmadan satıldı. bu bölümün çok ciddi ve yaptırımlı kuralları olması lazım. mesela yorum yapmak yasak olmalı, sadece TIPATIP aynı ürünün 0'nın fiyatı link olarak koyulabilmeli max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Hahah meov bana özelden saydırmaya devam ediyor adminlerimizi göreve çağırıyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 allahınızı severseniz bir tw ya da dyna flm attığım mesajları kontrol edebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 bu arada attığın öm'ı şimdi gördüm herhangi bir şey demiyorum. aramızdaki üslup farkını bulabilirsen gerçekten o büyük sosyo-kültürel seviye farkını görebilirsin. iyi günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Meov said: allahınızı severseniz bir tw ya da dyna flm attığım mesajları kontrol edebilir mi? ağız alışkanlığı bu arada o giriş.(ülke faktörü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 sosyo-kültürel fark ha ahaha iyi güldüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 onun sosyo kültürel farkı senin sosyo kültürel farkından daha farklılaştırılmışcasına peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar